vineri, 19 august 2016

Aparat de aer conditionat Carrier 42QHC009DSA Y16 - REVIEW

Un aparat de aer conditionat de calitate va asigura un confort termic optim pe tot parcursul anului. Ne indreptam spre finalul sezonului de vara, insa ofertele avantajoase ne indeamna sa investim intr-un sistem de climatizare.

Carrier 42QHC009DSA este unul dintre cele mai atractive aparate incluse in oferta actuala. Echipat cu tehnologii moderne si cu o serie de caracteristici excelente, aparatul se dovedeste a fi perfect pentru cei care doresc performante superioare indiferent de sezon si temperaturile exterioare. Dotat cu tehnologia Inverter si inclus in clasa A++ energetica, acesta va functiona impecabil atat pe timp de vara, cat si pe timp de iarna, in conditii de eficienta ridicata. Cu 9.000 de BTU capacitate, se va dovedi ideal pentru incaperile de dimensiuni medii, cuprinse intre 15 si 20 de mp.

Este astfel un aparat de aer conditionat cu performante ridicate, cu un raport calitate pret favorabil, care merita cu siguranta luat in considerare.

         Aici un pret foarte bun pentru acest aparat de aer conditionat
       Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Carrier 42QHC009DSA se va integra la perfectie intr-o incapere moderna. Este un aparat cu un design elegant, disponibil pe alb si destul de compact. Unitatea interioara prezinta un finisaj standard, fiind alcatuita din materiale durabile si realizata la dimensiunile de 730 x 192 x 291 de mm. Unitatea exterioara prezinta tot o constructie de calitate, fiind disponibila pe alb, avand dimensiunile 700 x 275 x 550 de mm si greutatea de 23 de kg.

Aparatul de aer conditionat Carrier este dotat cu tehnologia Inverter, avand 9.000 de BTU capacitate. Preteaza incaperilor de maxim 20 de metri patrati, asigurand un nivel de performanta ridicat. Inverter asigura un mai bun confort termic prin functionarea la o capacitate optima. Aparatul atinge cu rapiditate temperatura setata, urmand ca apoi sa o mentina cu variatii extrem de reduse. Inverter asigura si un consum energetic mai redus. Fiind inclus in clasa A++ energetica (clasa A++ de eficienta la racire si clasa A+ de eficienta la incalzire), aparatul asigura temperaturi placute fara a incarca prea mult factura la energie. 

Randamentul aparatului este unul foarte ridicat, modelul avand un coeficient sezonier la racire SEER de 7.2, respectiv un coeficient sezonier la incalzire SCOP de 4.0. Acesti coeficienti determina buna functionare a aparatului pe tot parcursul anului, acesta functionand in parametrii optimi la temperaturi exterioare cuprinse intre -15 si 46 de grade.

Carrier 42QHC009DSA asigura un aer curat in locuinta, fiind dotat cu un filtru HEPA ce are o capacitate filtranta ridicata, respectiv cu functie speciala de ionizare.

Aparatul sta foarte bine si in ceea ce priveste functiile. Este dotat cu urmatoarele: ventilare, racire, incalzire, dezumidificare, auto, sleep/night mode, turbo, eco mode, timer, dezghetare automata si auto restart. Dispune si de functia Wi-Fi care permite controlul aparatului cu ajutorul unui dispozitiv inteligent, cu ajutorul unei aplicatii disponibile pentru smartphone-uri.
Functionarea este una foarte silentioasa, cu un nivel de zgomot de 38 de dB in treapta maxima.

Carrier 42QHC009DSA este in concluzie un aparat excelent prin performante care va asigura un cinfort termic perfect in locuinta dumneavoastra. Merita achizitionat cu incredere, fiind unul dintre cele mai atractive modele din categoria de pret entry.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates