vineri, 19 august 2016

Masina de spalat rufe Bosch WAN24160BY, 7 kg, 1200 rpm, Clasa A+++, Alb

Calitatea este unul dintre factorii principali care stau la achizitionarea unui aparat Bosch. Fie ca vorbim de scule profesionale sau de aparate electrocasnice, vom avea garantia calitatii exceptionale si a fiabilitatii ridicate. Tinand cont de aceste aspecte, consider ca merita sa optam cu incredere pentru un produs al brand-ului.

In articolul de astazi voi vorbi despre masina de spalat rufe Bosch WAN24160BY care aduce cele mai noi tehnologii ale producatorului pentru a oferi cele mai bune performante in procesul de spalare al rufelor. Caracteristicile masinii sunt excelente, aceasta fiind eficienta, incapatoare si dotata cu un numar mare de programe si tehnologii superioare. Este inclusa in clasa A+++ energetica, are o capacitate incarcare de 7 kg, o viteza de centrifugare de 1200 de rotatii, 16 programe de spalare, asigurand o spalare de calitate cu rezultate impecabile.

                 Aici un pret bun pentru aceasta masina de spalat rufe
      Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale produsului

Din punctul de vedere al design-ului, avem de a face cu un model alb ce prezinta insertii de culoare la nivelul hubloului si al panoului de control. Interfata este una foarte intuitiva, cu un selector rotativ, diferite butoane si cu un display LED ce ofera informatii referitoare la timpul ramas pana la finalizare. Hubloul are un diametru de 30 de cm si o deschidere foarte larga, tamburul interior fiind realizat din inox si fiind foarte generos in capacitate, avand 55 de litri mai exact. Cum spuneam, are o capacitate de 7 kg, satisfacand cerintele unei familii mai numeroase. Cu 1200 de rotatii la centrifugare, va asigura performante ridicate, oferind si optiunea de a ajusta numarul de rotatii.

Bosch WAN24160BY este realizata la dimensiunile standard, avand: 84.8 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 de cm adancime. Prezinta striatii pe laterale, avand o stabilitate ridicata si fiind destul de silentioasa. In ceea ce priveste nivelul de zgomot, avem un nivel de 54 de dB in etapa de spalare, respectiv un nivel de 74 de dB in etapa de centrifugare.

Masina de spalat este inclusa in clasa A+++ energrtica, cea mai eficienta clasa disponibila, fiind absolut excelenta in ceea ce priveste consumul energetic.

Vine echipata cu numeroase tehnologii speciale, printre care: Active Water, Eco Silence, Vario Perfect si 3D Aqua Tonic. Dispune de: un sistem de protectie impotriva indundatiilor, un sistem de protectie impotriva copiilor si un sistem de reglare al consumului.

Programele de spalare sunt numeroase, fiind disponibile nu mai putin de 16 programe. Printre acestea se numara atat cele clasice: bumbac, lana, sintetice, colorate, delicate, cat si programe speciale: mix spalare manuala, sport, Eco Perfect, Speed Perfect sau rapid. Este disponibila si functia de programare intarziata. Performantele la spalare sunt exceptionale, WAN24160BY fiind o masina care respecta numele producatorului atunci cand vine vorba de calitate si fabilitate. Va asigura o spalare de calitate cu rezultate impecabile, cu mare accent pe aspectele performanta si eficienta.

Avand in vedere toate aceste aspecte, consider ca merita sa o achizitionati cu incredere, fiind excelenta din toate punctele de vedere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates