luni, 15 august 2016

Pachet promo: Cuptor incorporabil Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8640IX, Electric, 6th Sense, Multifunctional, 73 l, 16 functii, Curatarecatalitica, Clasa A+, Inox antiamprenta + Plita incorporabila WhirlpoolGOS 6415 NB, Gaz, 4 arzatoare, Cristal, Aprindere electrica, Grataredin fonta, Negru

Whirlpool reprezinta alegerea perfecta atunci cand vine vorba de achizitionarea aparatelor electrocasnice pentru locuinta. Fiind un producator de traditie, foarte apreciat prin faptul ca ofera calitate, fiabilitate si performante garantate, Whirlpool are grija sa satisfaca asteptarile utilizatorilor cu diferite asteptari si bugete.

In articolul de astazi voi vorbi despre setul de electrocasnice alcatuit din cuptorul incorporabil Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8640 OX si plita incorporabila Whirlpool GOS 6415 NB. Un set care la prima vedere impresioneaza prin design, continuand cu o serie de caracteristici excelente. Aparatele sunt de o foarte buna calitate, performante si fiabile, asigurand rezultate perfecte in gatit indiferent de situatie. Reprezinta astfel o alegere inspirata, acestea fiind ideale pentru orice bucatarie moderna care se doreste a fi bine echipata.

                              Aici un pret bun pentru aceste aparate


Cuptorul Whirlpool AKZM 8649 OX se impune printr-un design de o eleganta superba. Are un finisaj excelent, cu note stilistice moderne, fiind disponibil pe negru si avand insertii metalice argintii. Calitatea constructiei este de asemenea excelenta, doar materiale calitative fiind folosite la constructia modelului. Panoul de control este foarte bine echipat, avand in dotare butoane tactile si un display care afiseaza timpul si permite setarea functiei. Dimensiunile sunt cele standard, mai exact: 59.5 x 59.5 x 56.4 cm, acesta integrandu-se la perfectie in mobila de bucatarie.

Cuptorul are o capacitate de 73 de litri, fiind mai incapator in comparatie cu alte modele. La interior este confectionat din email, fiind acoperit de 3 panouri catalitice care asigura autocuratarea in timpul procesului de gatire. Pe lateral sunt dispuse suporturile telescopice, utilizatorul avand optiunea de a aseza tavile pe diferite nivele. Ca si accesorii, acesta include: 2 tavi si un gratar.

Usa dispune de un sistem soft closing de inchidere amortizata care previne zgomotele si asigura o protectie sporita.

Performantele cuptorului Whirlpool AKZM 86 sunt excelente. Multumita tehnologiilor performante si a functiilor numeroase, veti obtine rezultate impresionante indiferent de situatie. Tehnologia al saselea simt asigura performante incredibile, efectuand ajustarile necesare pentru furnizarea unor conditii de coacere perfecte. Cuptorul dispune de 16 functii de gatire, printre care: convectie aer fierbinte, incalzire inferioara + superioara, grill cu convectie, incalzire rapida sau decongelare.

Sta foarte bine si in ceea ce priveste eficienta. Are un consum redus de energie electrica, de doar 0.91 de kW pe ora, fiind inclus in clasa A de eficienta.

Este asadar un cuptor de calitate care va satisface asteptarile unui utilizator pasionat de bucatarie care doreste a obtine rezultate perfecte de fiecare data.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale aparatelor prezentate

Setul este completat de plita Whirlpool GOS 6415 NB, alimentata pe gaz. Este compatibila atat cu gazul metan de la retea, cat si cu gazul butan de la butelie, avand in pachet si un set de duze pentru GPL. Are un design elegant care se asorteaza la perfectie cu cel al cuptorului, avand suprafata vopsita in negru si gratarele realizate din fonta. Se poate curata cu usurinta, fiind confectionata dintr-un material la care nu adera murdaria. Este realizata la dimensiunile standard, avand: 59 x 51 de cm. 

Vine echipata cu 4 arzatoare, dintre care 1 arzator dublu (WoK). Arzatorul mic are puterea de 1 kW, cele 2 arzatoare normale puterea de 1.75 kW, arzatorul mare avand puterea de 3.5 kW. Butoanele sunt situate in partea frontala, fiind cromate. Aceasta dispune si de un sistem de aprindere electrica, dar si de un sistem electromagnetic cu protectie impotriva scurgerilor de gaz.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates