joi, 4 august 2016

Televizor LED Smart Samsung, 80 cm, 32K5502, Full HD

Televizoarele Samsung din gama anului 2016 constituie solutia ideala pentru toti cei care doresc achizitionarea unui model de ultima generatie. In articolul de astazi voi vorbi despre un televizor care face parte din gama actuala, lansat la inceput de 2016.

Cu o diagonala acceptabila, o estetica moderna si cu un set de caracteristici excelente, Samsung 32K5502 poate fi considerat televizorul perfect pentru un dormitor de dimensiuni medii. Este comercializat la un pret rezonabil, reprezentand o alegere foarte avantajoasa. Are diagonala ecranului de 80 de cm, rezolutia Full HD de 1920 x 1080 P, venind cu tehnologii precum Hyper Real Engine sau Micro Dimming Pro. Vine si cu functionalitate SMART, dispunand de cea mai recenta interfata Samsung, precum si de numeroase aplicatii multimedia. Este un model destul de performant, asigurand o experienta de vizionare foarte captivanta, cu imagini extrem de clare si detaliate.

                      Aici un pret bun pentru acest televizor Samsung
      Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Fiind un model din generatia anului 2016, Samsung 32K5502 se impune printr-un design de o eleganta aparte. Un design redefinit, foarte atractiv, evidentiat de rama ultrasubtire si de finisajele moderne. Suportul joaca de asemenea un rol important atunci cand vine vorba de design, fiind foarte stilat. Televizorul Samsung este realizat in culoarea neagra, cu insertii de argintiu la nivelul suportului de masa, fiind construit in totalitate din plastic. Are urmatoarele dimensiuni: 730.4 x 434.3 x 54.9 mm, respectiv o greutate de 6 kg.

Pe partea de conectivitate, acesta integreaza: 3 port-uri HDMI, 2 port-uri USB, 1 intrare component, 1 intrare compozit, 1 port RJ-45 si 1 slot CI+. Porturile sunt dispuse pe laterale si pe partea din spate, fiind destul de numeroase. Televizorul dispune si de conectiviate Wi-Fi. Vine echipat cu un tuner DVB-T/C care permite receptionarea canalelor TV la calitate HD.

Samsung 32K5502 are diagonala ecranului de 80 de cm, rezolutia Full HD de 1920 x 1080 pixeli si un aspect Wide de 16:9. Pentru a asigura imagini de o buna calitate, acesta vine cu o serie de tehnologii speciale. Dispune de functia Mega Contrast, precum si de tehnologiile: Hyper Real Engine, Clear Motion 50, PQI 400, Micro Dimming Pro si Wide Colour Enhancer. Aceste tehnologii superioare vor permite vizionarea in conditii exceptionale, imbunatatind toate aspectele fundamentale ale imaginii: contrastul, culorile, claritatea si miscarea. Cu toate ca nu are o diagonala foarte generoasa, acesta va oferi o experienta de vizionare impecabila. Utilizatorul se va bucura astfel de imagini clare si detaliate, reproduse cu fidelitate.

Televizorul sta bine si pe partea de sunet, cu un sistem audio stereo cu 20 de W putere, dotat cu tehnologii de la Dolby si DTS.

In ceea ce priveste functiile multimedia, televizorul asigura o experienta perfecta. Acesta ofera acces la o gama larga de aplicatii, dispunand de o interfata rapida si intuitiva. Vine echipat cu cele mai populare aplicatii, precum Netflix, HBO Go, Facebook sau YouTube, cu functia de partajare a ecranului, functia DLNA, dar si cu functia de media player. Televizorul permite si instalarea de noi aplicatii, dispunand de o biblioteca variata. Sistemul de operare este stabil si optimizat perfect, functionand impecabil si asigurand trecerea rapida de la o aplicatie la alta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates