miercuri, 17 august 2016

Laptop ASUS A540SA-XX408D cu procesor Intel® Celeron® N3150 1.6GHz,15.6, 4GB, 500GB - REVIEW

Asus A540SA-XX408D este un laptop potrivit pentru utilizatorii care nu tin la aspectul performanta, aflati in cautarea unui dispozitiv care sa permita rularea activitatilor de baza. Este unul dintre cele mai ieftine laptop-uri disponibile in momentul de fata pe piata, satisfacand asteptarile celor cu bugete limitate. Caracteristicile modelului sunt foarte satisfacatoare, fiind intr-un raport favorabil cu pretul.

In ceea ce priveste configuratia, dispozitivul integreaza: un procesor Intel Celeron Dual Core, o placa video Intel HD Graphics si o memorie RAM DDR3. Laptop-ul mai vine echipat cu un HDD de 500 de GB si cu un acumulator Li-Ion cu 3 celule, avand dotarile multimedia, dar si conectivitatea foarte bune. Mai dispune de un ecran LCD-LED HD cu o diagonala de 15.6 inch. Dotarile sunt absolut rezonabile pentru un model atat de ieftin, provenit de la un brand de renume. De aceea, consider ca merita ales cu incredere.

                               Aici un pret bun pentru acest laptop
        Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Cu un design modern care respecta elementele stilistice ale seriei X Asus, A540SA-XX408D este un laptop elegant si portabil, excelent indeosebi prin constructia foarte bine realizata. Este disponibil intr-o combinatie de auriu si negru, avand un finisaj superb. Calitatea constructiei este una decenta, plasticul fiind materialul ce alcatuieste carcasa modelului. Dimensiunile sunt destul de compacte, mai exact: 381.4 x 27.2 x 251.5 mm, iar greutatea de 1.9 kg,

Port-urile sunt dispuse pe laterale, laptop-ul venind cu: 1 port USB 3.0, 1 port USB 2.0, 1 port VGA, 1 port HDMI, 1 port RJ-45 si o iesire audio.

La nivel multimedia, regasim: unitatea DVD-RW, cititorul de carduri, camera web, microfonul si difuzoarele stereo. Sistemul audio este sustinut de tehnologia Sonic Master, asigurand sunete de o claritate absolut satisfacatoare.

Tastatura si touchpad-ul asigura o productivitate marita, fiind precise si capabile sa furnizeze o experienta in utilizare solida. Tastatura este completa, dispunand de un sistem clichet. Touchpad-ul vine cu tehnologia multi-touch, suportand diferite gesturi multi-atingere.

Ecranul LCD-LED are diagonala standard de 15.6 inch, rezolutia HD si suprafata glare. Este construit pe baza tehnologiei TN, oferind imagini clare, dar avand unghiuri de vizualizare limitate.

In ceea ce priveste autonomia, laptop-ul asigura pana la 4 ore de functionare, asta multumita acumulatorului Li-Ion cu 3 celule si a optimizarii hardware destul de bune.

Fiind un laptop office, A540SA-XX408D este potrivit pentru utilizarea in activitatile de baza. Este perfect pentru activitati de birou, internet si filme, fiind construit pe baza unei configuratii hardware nu foarte performante. La baza acestei configuratii se afla procesorul Intel Celeron N3150 cu 4 nuclee, fabricat la 14 nm, cu 2 MB de memorie cache si care ruleaza la o frecventa de 1600 de MHz. Procesorul asigura viteze decente in activitatile descrise mai sus, fara lag in cele mai multe cazuri. Placa video este integrata, asigurand redarea filmelor HD la o calitate perfecta. Memoria RAM DDR3 are capacitatea de 4 GB, fiind absolut suficienta pentru aceste activitati. Laptop-ul Asus pune la dispozitie o unitate HDD ce are o capacitate destul de generoasa, de 500 de GB, care va putea inmagazina numeroase fisiere, filme, muzica sau poze.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates