joi, 21 mai 2015

Televizor LED Venga, 80 cm, HD, 32DTV3

Venga 32DTV3 este unul dintre cele mai accesibile televizoare in ceea ce priveste pretul, fiind ideal pentru un utilizator nu atat de pretentios ce isi doreste un model cu rezolutia HD, care sa afiseze imaginile la o calitate decenta.

Acesta este disponibil in magazine la un pret foarte avantajos, fiind un model foarte atractiv ce impresioneaza in privinta caracteristicilor.
Raportul calitate pret este excelent, televizorul integrand un set de caracteristici destul de bune, remarcandu-se in primul rand prin faptul ca ofera imagini clare, redate la o rezolutie ridicata, la curent cu standardele actuale.

Asadar, Venga 32DTV3 reprezinta alegerea perfecta in cazul in care bugetul dumneavoastra este limitat, dar totusi, doriti a va achizitiona un televizor calitativ.

                                           Aici un pret foarte bun pentru acest televizor
                          Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Modelul are un design foarte atractiv. Acesta este realizat in totalitate in culoarea negru, avand un aspect modern, evidentiat de finisajele liniare.
Dimensiunile televizorului sunt foarte compacte, mai exact de 739 x 440 x 78 mm, iar greutatea de 5.54 kg. Prin urmare, acesta se va integra perfect in orice incapere, fiind ideal sa-l amplasati intr-un dormitor de dimensiuni medii.

Calitatea imaginilor este una acceptabila, ecranul televizorului cu diagonala de 80 de cm avand rezolutia HD de 1366 x 768.
Contrastul este de 1200:1, luminozitatea de 220 de cd/mp, timpul de raspund fiind de 6.5 ms. Unghiurile de vizualizare sunt foarte largi, de pana la 178 de grade.
Per total, o experienta de vizionare care cu siguranta va satisface asteptarile. La un pret extrem de accesibil, televizorul va oferi imagini redate la o claritate destul de buna.

Sistemul audio integrat are puterea de 16 W, difuzoarele stereo asigurand un sunet clar si puternic.

De remarcat este si tunerul digital de tipul DVB-C ce permite receptionarea canalelor TV in formate superioare, la calitate HD.

Conectivitatea este alcatuita dintr-o varietate mare de port-uri, fiind disponibile: 3 porturi HDMI, un conector component, un conector scart, o intrare USB si un slot cam ci+.

In concluzie, Venga 32DTV3 este un televizor care cu siguranta merita achizitionat, fiind o alegere inspirata la un pret extrem de avantajos.
Recomand cu incredere !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates