marți, 26 mai 2015

Laptop Toshiba Satellite L50-B-25N cu procesor Intel® Core™ i7-5500U 2.40GHz, Broadwell™, 15.6", 4GB, 1TB, DVD-RW, AMD Radeon™ R7 M260 2GB, Free DOS, Black

Noile laptop-uri ale celor de la Toshiba se remarca prin faptul ca integreaza configuratii avantajoase, actuala gama fiind alcatuita dintr-o gama diversificata de modele extrem de calitative, disponibile la preturi foarte avantajoase.

In articolul de astazi vom vorbi despre Toshiba Satellite L50-B-25N, un laptop modern ce integreaza o configuratie puternica, dedicata performantelor. Dotarile modelului sunt de top. La un pret destul de avantajos, acesta reuseste sa impresioneaze si un utilizator mai pretentios ce doreste a beneficia de un nivel ridicat al performantelor intr-o gama larga de activitati. Pentru a sustine utilizarea si in activitatile mai solicitante, laptop-ul integreaza un procesor Intel i7 ce face parte din generatia a 5-a, dar si o placa video dedicata de la AMD.
Modelul impresioneaza si in privinta altor aspecte, fiind un laptop foarte bine dotat si performant.

                                             Aici un pret foarte bun pentru acest laptop
                           Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Design-ul este unul modern, Toshiba Satellite L50-B-25N dovedindu-si calitatile estetice. Acesta prezinta o realizare eleganta ce impresioneaza cu siguranta. Finisajele moderne cu aspect texturat ii confera laptop-ului o nota stilistica aparte, calitatea constructiei fiind de asemenea excelenta.
Dimensiunile sunt reduse, modelul avand un design slim. Dimensiunile sunt de: 380 x 23.5 x 259.9 mm, greutatea fiind de 2.2 kg.

Configuratia hardware a laptop-ului este foarte buna, fiind alcatuita din componente de ultima generatie. O configuratie excelenta din toate punctele de vedere ce va garanta un nivel ridicat al performantelor, fiind posibila utilizarea si in activitatile mai solicitante.
Procesorul Intel Core i7, model 5500U este componenta ce sta in principal la baza excelentelor performante, fiind extrem de puternic si rapid. Acesta ruleaza la frecventa de 2400 de mhz, maximul atins fiind de 3000 de mhz in turbo boost. Un procesor dual core pe arhitectura Broadwell ce se bazeaza pe noua tehnologie de 14 nm, fiind mai performant si mai eficient.
Placa video AMD Radeon R7 M260 beneficiaza de tehnoligia AMD Enduro, fiind insotita si de o memorie DDR 3 de 2 GB. Performantele grafice sunt foarte bune, fiind posibila si rularea jocurilor la un nivel grafic destul de bun.
Memoria ram integrata ce are capacitatea de 4 GB se dovedeste a fi suficienta in majoritatea situatiilor. Aceasta memorie poate fi supusa si unui upgrade pentru un plus de performanta, memoria maxima suportata fiind de 16 GB.

Stocarea este asigurata de HDD-ul de 1 TB, capacitatea generoasa a acestuia facand posibila stocarea unui numar mare de fisiere.
Toshiba L50-B-25N este echipat cu un acumulator Li-Ion cu 4 celule ce va asigura o autonomie de ridicata, de pana la 6 ore de utilizare.

Ecranul laptop-ului este foarte calitativ, afisand imaginile la o calitate foarte buna. Diagonala este cea standard de 15.6 inch, rezolutia fiind cea HD de 1366 x 768. Acesta beneficiaza si de tehnologia speciala TruBite.

Dotarile multimedia ale modelului sunt de asemenea excelente. Dispozitivul integreaza: o unitate DVD-RW, o camera web cu rezolutia HD, un microfon, un cititor de carduri, dar si un sistem stereo de difuzoare.
Port-urile sunt dispuse pe cele doua laterale, fiind numeroase. Laptop-ul integreaza: 2 porturi USB 3.0 ce vor asigura transferul fisierelor la viteze ridicate, 1 port USB 2.0, 1 port HDMI, 1 port VGA, 1 conector RJ-45 si un jack audio.

In concluzie, Toshiba Satellite L50-B-25N este un laptop calitativ si performant care cu siguranta merita achizitionat. O alegere inspirata asadar la un pret destul de bun.
Recomand cu incredere !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates