joi, 14 mai 2015

Laptop Acer Aspire E5-571G-39SK cu procesor Intel® Core™ i3-4005U 1.70GHz, Haswell™, 15.6", 4GB, 500GB, DVD-RW, nVidia GeForce 820M 2GB, Microsoft Windows 8.1, Blue

Daca doriti a va achizitiona un laptop modern, cu design elegant, care sa asigure un nivel decent al performantelor intr-o gama larga de activitati, atunci Aspire E5-571G-39SK de la Acer ar putea reprezenta alegerea perfecta pentru dumneavoastra.

Acest laptop se dovedeste a fi foarte calitativ, fiind potrivit pentru un utilizator ce doreste a beneficia de performante bune in activitati de tot felul. Configuratia modelului include un set de componente din generatia actuala, la baza performantelor aflandu-se procesorul de lntel si placa video dedicata de la nVidia. Caracteristicile laptop-ului sunt foarte bune, configuratia fiind completata de: conectivitatea bogata, acumulatorul de capacitatate mare si de ecranul cu rezolutia HD.
Modelul este disponibil la un pret foarte atractiv, investitia fiind una avantajoasa.

                        Aici un pret foarte bun pentru acest laptop
         Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Acer Aspire E5-571-39SK are un design modern ce inspira eleganta. Carcasa laptop-ului este realizata in culorile albastru si negru, avand un aspect extrem de atractiv. Calitatea constructiei este excelenta, modelul fiind alcatuit din materiale extrem de calitative.
Dimensiunile sunt de 381.6 x 25.3 - 30.3 x 256 mm, iar greutatea de 2.5 kg, portabilitatea fiind una ridicata.

Configuratia laptop-ului este alcatuita din componente calitative.
Procesorul Intel Core i3-4005U cu doua nuclee ce ruleaza la frecventa de 1700 de mhz va asigura un nivel destul de bun al performantelor in majoritatea activitatilor uzuale, fiind de asemenea si extrem de eficient energetic.
Placa video dedicata nVidia GeForce 820M face posibila si rularea jocurilor, performantele grafice in gaming fiind satisfacatoare.
Aceasta configuratia include si o memorie ram de 4 GB, de tipul DDR 3, cu frecventa de 1600 de mhz.
Stocarea este asigurata de HDD-ul de 500 de GB.

Autonomia de lucru este foarte buna, fapt datorat in primul rand acumulatorului Li-Ion cu 6 celule ce va asigura pana la 7 ore de utilizare. La acest aspect contribuie si componentele eficiente.

Ecranul regasit pe acest laptop are rezolutia HD de 1366 x 768, diagonala fiind cea standard de 15.6 inch. Calitatea imaginilor este foarte buna, unghiurile de vizualizare fiind acceptabile.

Dotarile multimedia ale modelului sunt foarte bune. Acesta integreaza: un cititor de carduri, o camera web, un microfon si un set de difuzoare stereo ce beneficiaza de tehnologia High Definition Audio.
Laptop-ul integreaza si o varietate mare de port-uri. Se regasesc aici: 2 porturi USB 2.0, 1 port USB 3.0, 1 port HDMI, 1 port VGA, un conector RJ-45 si o iesire audio.

Acesta integreaza si sistemul de operare Windows 8.1.

In conlcuzie, Acer Aspire E5-571G-39SK este un laptop extrem de atractiv prin prisma dotarilor tehnice si a pretului, fiind un best-buy al acestei categorii.
Recomand cu incredere !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates