marți, 5 mai 2015

Sistem Desktop Serioux Force V3 cu procesor AMD A8 X4 6600K, 3.90GHz, 4GB DDR3, 1TB

Serioux Force V3 este unul dintre cele mai atractive sisteme desktop ale categoriei entry-level, fiind potrivit pentru un utilizator ce isi doreste un PC accesibil, ideal pentru utilizarea in activitati de tip multimedia sau office.

Acesta este disponibil la un pret foarte avantajos aici pretul, integrand o configuratie hardware destul de buna, performantele furnizate fiind acceptabile.
Raportul calitate pret este favorabil, caracteristicile sistemului fiind decente.

Asadar, o alegere inspirata care cu siguranta merita, investitia fiind una foarte rentabila, mai ales ca pretul este extrem de avantajos.

             Aici un pret foarte bun pentru acest sistem desktop

        Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale sistemului

Configuratia hardware a modelului este alcatuita din componente de ultima generatie. Aceasta configuratie integreaza un procesor de la AMD cu seria A8 X4 6600K. Procesorul se bazeaza pe 4 nuclee si ruleaza la frecventa de 3900 de mhz, avand o memorie cache de 4 MB. Performantele atinse sunt destul de bune, experienta in utilizare fiind una foarte placuta.
Placa video integrata are la baza un chipset AMD Radeon HD 8570D, fiind posibila si rularea jocurilor pe acesta, performantele grafice fiind medii.
Aceasta configuratie este completata de memoria ram DDR 3 de 4 GB ce se dovedeste a fi suficienta in majoritatea situatiilor.
Cum spuneam, performantele furnizate sunt acceptabile, Serioux Force V3 sustinand fara probleme utilizarea intr-o gama diversificata de activitati.

Sistemul se mai remarca si prin faptul ca integreaza un HDD de capacitate mare, cei 1000 de GB asigurand stocarea unui volum mare de fisiere.

Placa de baza integreaza o varietate mare de porturi. Sunt disponibile 4 porturi USB si conectori de tipul PS2, VGA, audio si RJ-45.
Sistemul mai integreaza si o unitate DVD-RW pentru citirea sau scrierea discurilor.

Carcasa middletower are un design elegant. Aceasta este realizata in totalitate in culoarea negru, aspectul fiind unul stilat.
Dimensiunile sunt cele standard, mai exact de 180 x 408 x 380 mm.

Ca si accesorii, acesta include un set de periferice alcatuit din: mouse si tastatura.

In concluzie, Serioux Force V3 este un sistem desktop atractiv care cu siguranta merita achizitionat, fiind o alegere inspirata la un pret accesibil.
Recomand cu incredere !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates