luni, 18 mai 2015

Laptop Acer Aspire ES1-411-C8LS cu procesor Intel® Celeron® Quad Core™ N2940 1.83GHz, 14", 2GB, 500GB, Intel® HD Graphics, Microsoft Windows 8.1, Bing, Black

Noua serie de laptop-uri a celor de la Acer include o varietate mare de modele, disponibile la preturi foarte accesibile, prezentarea de astazi fiind dedicata modelului Aspire ES1-411-C8LS.
Un laptop modern ce se remarca prin faptul ca integreaza o configuratie avantajoasa, alcatuita dintr-un set de componente ce fac parte din generatia actuala. Performantele furnizate sunt decente, fiind sustinuta utilizarea in majoritatea activitatilor uzuale, de zi cu zi.

Dotarile modelului sunt destul de bune, raportul calitate pret fiind excelent.
O alegere inspirata in cazul in care doriti a va achizitiona un laptop ieftin, care sa asigure un nivel acceptabil de performanta intr-o gama larga de activitati.

In primul rand, Acer Aspire ES1-411-C8LS se remarca prin design. Acesta prezinta o realizare moderna, integrand un set de elementele stilistice foarte atractive. Laptop-ul este realizat in totalitate in culoarea neagra, suprafata fiind texturata. Calitatea constructiei este decenta, plasticul ce alcatuieste carcasa fiind foarte rezistent.
Dimensiunile sunt de 345.4 x 25.4 x 249 mm, iar greutatea de 1.9 kg. Portabilitatea este una ridicata, laptop-ul fiind foarte usor de transportat.

                                           Aici un pret foarte bun pentru acest laptop
                      Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Configuratia hardware a modelului include un procesor de la Intel, o placa video integrata si o memorie ram ddr 3.
Procesorul Intel Celeron N2940 cu patru nuclee ruleaza la frecventa de 1.83 de GHz, performantele furnizate fiind acceptabile. In turbo boost, procesorul poate atinge pana la 2.25 GHz, facand fata cu brio si activitatilor mai solicitante.
Placa video integrata Intel HD graphics este de asemenea acceptabila, asigurand o grafica decenta in majoritatea situatiilor.
Memoria ram disponibila are capacitatea de 2 GB, fiind de tipul DDR 3. O memorie insuficienta in opinia mea ce poate cauza intarzieri in cazul in care veti rula mai multe programe in paralel. Aceasta problema va putea fi trecuta foarte usor cu vederea, fapt datorat sistemului de operare Windows 8.1 de care acesta beneficiaza. Un sistem ce are capacitatea de gestiona intr-un mod eficient resursele, fiind adaptat si la configuratiile nu atat de performante.
Stocarea este asigurata de HDD-ul de 500 de GB ce permite inmagazinarea unui numar mare de fisiere.

Ecranul cu diagonala de 14 inch va afisa imaginile la o claritate excelenta, asta datorita rezolutiei HD de 1366 x 768 si a tehnologiilor de care beneficiaza.
Autonomia de functionare este destul de buna, acumulatorul cu 4 celule asigurand pana la 5 ore de utilizare.

Dotarile multimedia ale laptop-ului Acer Aspire ES1-411-C8LS sunt foarte bune, acesta integrand: o camera web, un microfon, un sistem de difuzoare stereo cu tehnologia High Definiton si un cititor de carduri. Mai sunt disponibile: 2 porturi USB, 1 port HDMI, 1 conector RJ-45 si o iesire audio.

In concluzie, Acer Aspire ES1-411-C8LS este un laptop atractiv care cu siguranta merita   achizitionat. Cu toate ca performantele acestuia nu vor impresiona atat de mult, experienta in utilizare asigurata va fi destul de buna.
Asadar, o alegere inspirata la un pret foarte accesibil.
Recomand cu incredere !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates