luni, 11 mai 2015

Laptop Lenovo Ideapad G5070 cu procesor Intel® Core™ i7-4510U 2.00GHz, Haswell™, 15.6", 4GB, 1TB, AMD Radeon™ R5 M230 2GB, FreeDOS, Black

In articolul de astazi vom vorbi despre Lenovo G5070, un laptop entry level al seriei G50 ce are in componenta sa o configuratie performanta, fiind capabil in a sustine utilizarea si in activitatile mai solicitante.

Laptop-ul este disponibil la un pret destul de bun aici pretul , investitia fiind una foarte avantajoasa. O alegere inspirata in cazul in care aveti nevoie de un dispozitiv performant, care sa permita utilizarea intr-o gama diversificata de activitati.
Raportul calitate pret este excelent, Lenovo G5070 fiind un laptop calitativ si foarte bine dotat ce se evidentiaza printr-o gama diversificata de aspecte.

Dotarile laptop-ului sunt foarte bune, acesta remarcandu-se prin faptul ca integreaza o configuratie ce include un procesor Intel Core i7 din generatia a 4-a si o placa video de la AMD, dotari completate de ecranul cu rezolutie HD si de conectivitatea bogata. Acesta se remarca si prin alte aspecte, caracteristicile modelului fiind excelente.

                          Aici un pret foarte bun pentru acest laptop
            Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Lenovo IdeaPad G5070 are un design modern, evidentiat de finisajele cu aspect stilat. Laptop-ul este realizat in totalitate in culoarea negru, avand dimensiunile de 384 x 25 x 265 mm si greutatea de 2.5 kg. Un design slim ce ii confera o portabilitate ridicata.
Calitatea constructiei este excelenta, laptop-ul fiind alcatuit din materiale de inalta calitate si foarte rezisente.

Configuratia hardware a laptop-ului include componente extrem de calitative si capabile in a sustine utilizarea intr-o gama diversificata de activitati.
Procesorul Intel Core i7, model 4510U este extrem de rapid. Acesta ruleaza la frecventa de 2000 de mhz, atingand pana la 3100 de mhz in turbo boost. Se bazeaza pe o arhitectura haswell, avand o memorie cache de 4 MB. Asadar, performantele furnizate vor fi foarte bune, vitezele fiind foarte rapide.
Placa video dedicata AMD R5 M230 va asigura o grafica decenta in jocuri, performantele furnizate fiind destul de bune.
Memoria ram de 4 GB se docedeste a fi suficienta in majoritatea situatiilor, aplicatiile in multitasking
fiind rulate fara probleme.

Stocarea datelor este asigurata de HDD-ul ce are capacitatea de 1 TB. Un HDD foarte incapator ce permite inmagazinarea unui numar mare de fisiere.

Ecranul laptop-ului cu diagonala de 15.6 inch si rezolutia HD de 1366 x 768 va afisa imaginile la o claritate surprinzator de buna. Unghiurile de vizualizare sunt acceptabile, contrastul fiind destul de bun.

Dotarile multimedia ale laptop-ului sunt foarte bune. Acesta integreaza un set de difuzoare stereo ce beneficiaza de tehnologia Dolby Advanced Audio, o camera web cu rezolutia HD, un microfon, un cititor de carduri si o unitate DVD-RW.

Conectivitatea este alcatuita din porturile: USB, VGA, HDMI, audio si RJ-45. Conexiunea la internet se poate realiza si prin Wi-Fi.

Autonomia este destul de buna, fapt datorat acumulatorului cu 4 celule ce asigura pana la 5 ore de functionare.

In concluzie, Lenovo IdeaPad G5070 este un laptop care cu siguranta merita achizitionat, fiind o alegere inspirata la un pret destul de avantajos.
Acestea fiind spuse, va recomand cu incredere sa-l achizitionati !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates