marți, 26 mai 2015

Sistem Desktop Serioux Advantage V2 cu procesor AMD FX 6100 Hexa Core 3.3GHz, 4GB RAM, 500GB HDD

In articoul de astazi voi prezenta alt sistem desktop ce face parte din seria celor accesibile, fiind vorba despre modelul Serioux Advantage V2. Un sistem entry level disponibil la un pret foarte avantajos ce impresioneaza prin faptul ca integreaza o configuratie decenta, fiind capabil in a sustine utilizarea in majoritatea activitatilor obisnuite. Performantele sistemului sunt acceptabile, fiind unul dintre cele mai atractive modele disponibile la acest pret. Acesta se dovedeste a fi ideal pentru un utilizator ce isi doreste calitate la un pret acceptabil, dar si performante rezonabile.

Asadar, Serioux Advantage V2 este un sistem ''avantajos'' prin prisma tuturor aspectelor, oferind puterea necesara pentru a oferi o experienta placuta in utilizare, fiind o alegere inspirata care cu siguranta merita.

                                   Aici un pret foarte bun pentru acest sistem desktop
                        Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Sistemul se remarca si prin design. Carcasa Mid Tower prezinta o realizare moderna ce inspira eleganta, o serie de elemente stilistice foarte atragatoare contribuind la modernul aspectul al acestuia.
Liniile agresive, modelele distinctive, dar si finisajele atragatoare ii confera sistemului o nota stilistica aparte.

Configuratia modelului este una decenta, performantele fiind destul de bune.
Procesorul AMD FX 6100 va asigura rapiditate in lucru, fapt datorat celor 6 nuclee pe care le are in componenta. Frecventa de operare este una ridicata, procesorul atingand pana la 3900 de mhz in turbo boost. Memoria cache este de 8 MB.
Placa video este integrata in placa de baza, performantele grafice fiind satisfacatoare. Din pacate, fara un upgrade la placa video, nu veti putea rula jocurile la rezolutii ridicate, chipset-ul integrat de la AMD fiind destul de slabut. Un inconvenient nu atat de mare in cazul in care jocurile nu sunt atractia principala, sistemul descurcandu-se aproape exemplar in celelalte activitati, fiind ajutat si de memoria ram DDR 3 cu capacitatea de 4 GB.

Stocarea datelor este asigurata de HDD-ul de 500 de GB. Buffer-ul este unul acceptabil, accesarea fisierelor realizandu-se la viteze inalte.

Sistemul integreaza si o unitate DVD-RW ce asigura scrierea si citirea discurilor.
Conectivitatea este de asemenea foarte buna, o varietate mare de port-uri fiind disponibile. Sunt disponibile asadar port-uri de tipul: USB, VGA, PS2, RJ-45 si audio.
Accesoriile incluse sunt un set de periferice, alcatuit din mouse si tastatura.

In concluzie, Serioux Advantage V2 este un sistem desktop care merita achizitionat cu incredere, fiind un model destul de performant care cu siguranta va satisface asteptarile unui utilizator ce doreste a beneficia de calitate la un pret acceptabil.
Recomand !

2 comentarii:

  1. Pot sa ii adaug o placa video ? merge instalata o placa video NVIDIA GEFORCE GT630?

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, poti adauga o placa video in configuratia sistemului. Placa de baza integreaza mai multe sloturi PCI-Express ce iti vor permite sa adaugi orice placa video doresti.
    Placa video aleasa de tine se va integra perfect in configuratia actuala, asigurand performante mai bune in gaming.
    Deci, un upgrade care cu siguranta merita.

    RăspundețiȘtergere

Designed By Blogger Templates