luni, 4 mai 2015

Laptop Asus X553MA-XX320B cu procesor Intel® Dual-Core Celeron® N2830 2.16GHz, 15.6", 4GB, 500GB, Intel® HD Graphics, Windows 8.1, Bing, Black

X553MA-XX320B este unul dintre cele mai accesibile laptop-uri ale celor de la Asus, fiind disponibil in magazine la un pret foarte avantajos aici pretul.

Modelul se adreseaza unui utilizator cu buget redus ce isi doreste un laptop de calitate, mediu ca si performante, ideal pentru utilizarea in activitatile uzuale, de zi cu zi.
Acesta se remarca prin faptul ca integreaza o configuratie hardware decenta, alcatuita din componente de calitate, performantele atinse fiind destul de bune. Caracteristicile laptop-ului sunt foarte bune, raportul calitate pret fiind excelent.

Asus X553MA-XX320B are un aspect stilat care cu siguranta va impresiona. Finisajele in forma unui cerc, alaturi de finisajele liniare ii confera laptop-ului o eleganta aparte.
Caliatea constructiei este decenta, acesta fiind realizat in totalitate din plastic.
Laptop-ul este foarte portabil, avand dimensiunile de 280 x 25.3 x 252 mm si greutatea de 2.2 kg, fiind foarte usor de transportat.

                         Aici un pret foarte bun pentru acest laptop
         Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Performantele sunt satisfacatoare, majoritatea activitatilor office si multimedia fiind sustinute fara probleme. Acest fapt se datoreaza configuratiei hardware ce include un procesor de la Intel cu seria N2830. Procesorul ruleaza la frecventa standard de 2.16 GHz, frecventa maxima atinsa in turbo boost fiind de 2.41 GHz. Tehnologia pe care se bazeaza este cea de 22 nm, memoria cache a acestuia fiind de 1 MB. Chipset-ul grafic Intel HD Graphics este integrat in structura procesorului, performantele grafice fiind de asemenea satisfacatoare. Aceasta configuratia mai include si o memorie ram de 4 GB, de tip DDR 3, cu frecventa de 1066 mhz.
HDD-ul integrat asigura stocarea a 500 de GB de fisiere, spatiu absolut suficient pentru inmagazinarea unui volum mare de fisiere multimedia.

Dotarile multimedia ale laptop-ului sunt foarte bune. Acesta integreaza un sistem stereo de difuzoare ce beneficiaza de tehnologiile Sonic Master si Sonic Focus, calitatea sunetelor fiind una decenta.
Acesta mai integreaza un microfon, o camera web VGA si un cititor de carduri SD.

Sunt disponibile si port-uri de tipul: HDMI, VGA, USB, RJ-45 si audio. Portul USB 3.0 permite transferul fisierelor la viteze ridicate.

Acumulatorul integrat cu doua celule ofera o autonomie destul de buna, de pana la 4 ore.

Ecranul cu diagonala de 15.6 inch are rezolutia HD de 1366 x 768, afisand imaginile la o claritate excelenta.

Sistemul de operare disponibil pe acest model este Windows 8.1 Bing, experienta in utilizare fiind una foarte placuta.

In concluzie, Asus X553MA- XX320B se dovedeste a fi un laptop calitativ pentru pretul lui, performantele furnizate fiind destul de bune, fiind o alegere inspirata care cu siguranta merita.
Recomand cu incredere !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates