vineri, 24 februarie 2017

Televizor Smart LED Star-Light, 140 cm, 55DM5500, 4K Ultra HD - REVIEW

Televizoarele 4K ofera imagini de o claritate mult mai ridicata, furnizand cea mai buna experienta vizuala posibila in momentul de fata. Un televizor 4K cu o diagonala generoasa este absolut ideal pentru cei care doresc a experimenta imaginile in conditii extraordinare si obtine o experienta de vizionare cat mai apropiata de realitate.

Televizorul Star-Light 55DM5500 va pune la curent cu experienta 4K la un pret cat se poate de rezonabil. Are o diagonala foarte generoasa, de 140 de cm sau 55 de inch, fiind dotat cu un panou LCD-LED cu rezolutia 4K Ultra HD de 3840 x 2160 P. Ofera imagini de o claritate superba, avand performante mai mult decat decente. Este un model foarte bine dotat, venind cu: un sistem stereo de 16 W, functionalitate SMART, Wi-Fi, tuner digital, o conectivitate bogata, dar si cu un design foarte subtire. Este un model care cu siguranta intrece asteptarile daca stam sa il analizam prin prisma raportului calitate pret.

Aici un pret foarte bun pentru acest televizor

Televizor Smart LED Star-Light, 140 cm, 55DM5500, 4K Ultra HDCu un design modern si atractiv, Star-Light 55DM5000 iese in evidenta ca fiind un televizor excelent prin partea estetica. Acesta este marginit de o rama milimetrica, avand un profil subtire si un suport minimalist. Este disponibil pe culoarea neagra, fiind realizat din plastic si acoperit de un finisaj mat.
In ceea ce priveste dimensiunile, acesta masoara: 1251 x 770 x 260 mm, fiind potrivit in special pentru un living spatios.

Avand o diagonala generoasa, acesta ofera o experienta de vizionare superioara, cat mai apropiata de cea cinematografica. Performantele pe partea de imagine sunt ridicate, panoul LED de 140 de cm cu rezolutia 4K Ultra HD de 3840 x 2160 pixeli reproducand cu o fidelitate excelenta toate detaliile. Televizorul are nu mai putin de 8 milioane de pixeli, generand imagini de o claritate superioara, cu detalii bogate. In ceea ce priveste caracterisiticile, modelul are: un contrast nativ de 4.000:1, o luminozitate de 250 de cd/mp si un unghi de vizibilitate de 176 de grade, fiind dotat cu functiile: De-Interlace si Picture enhancements. Acesta asigura imagini clare si naturale, in culori stralucitoare si cu un contrast mare, furnizand dupa cum spuneam o experienta vizuala absolut exceptionala.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Imaginile sunt completate de un sunet stereo. Sistemul audio al televizorului genereaza o putere rezonabila, de 2 x 8 W RMS, asigurand un volum suficient in cele mai multe dintre cazuri.

Televizorul Star-Light vine echipat si cu functionalitate SMART. Acesta va permite sa accesati un numar mare de aplicatii, inclusiv aplicatiile care ofera streaming la calitate 4K (ex. Netflix). Interfata este una rapida si foarte intuitiva, accesul la aplicatii realizandu-se doar prin apasarea unui buton. Actualul model vine echipat cu functia de player multimedia. Acesta poate reda continutul (filme, muzica si poze) stocat pe o memorie externa, avand o compatibilitate extinsa cu formatele multimedia.

Evident, acesta poate receptiona programele TV in conditii perfecte, avand in dotare un tuner DVB-T/C care asigura o receptie optima la calitate HD.
Sta foarte bine si in ceea ce priveste conectivitatea, venind echipat cu: 3 port-uri HDMI, 3 port-uri USB, 1 x component,1 x Scart, 1 x VGA, 1 x audio coaxial si cu un slot CI+. Conexiunea la internet este realizata prin Wi-Fi, fara a mai fi necesare alte cabluri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates