marți, 21 februarie 2017

Televizor LED Philips, 102 cm, 40PFT4201/12, Full HD - REVIEW

Nu a existat moment mai bun pentru achizitionarea unui televizor Full HD ieftin, cu performante decente. In articolul de astazi voi vorbi despre un model al celor de la Philips, un televizor care se face remarcat prin design si performante, dar si prin prisma raportului pret calitate.

Philips 40PFT4201/12 reprezinta alegerea perfecta pentru utilizatorii care doresc un model accesibil, care sa ofere o calitate buna a imaginilor. Mai putin sofisticat in comparatie cu alte aparate si fara functii SMART in dotare, acesta se remarca prin faptul ca asigura o experienta de vizionare foarte captivanta. Este un televizor LED de 102 cm cu rezolutia Full HD de 1920 x 1080 P, fiind echipat cu tehnologiile Micro Dimming si Digital Crystal Clear, cu un sistem audio stereo, cu un tuner digital, cu 2 port-uri HDMI si cu functia de media player, absolut excelent in raport cu pretul la care este disponibil.

Aici un pret bun pentru acest televizor

Televizor LED Philips, 102 cm, 40PFT4201/12, Full HDPhilips 40PFT4202/12 se impune printr-un design atractiv, cu note stilistice moderne. Un televizor ce prezinta o constructie compacta, fiind alcatuit in totalitate din plastic. Este realizat la dimensiunile de: 994 x 525 x 77 mm, avand o gteutate de 7 kg. Se evidentiaza prin rama ingusta, acoperita de un finisaj lucios, avand un aspect minimalist foarte bine definit. Televizorul este potrivit pentru incaperile de dimensiuni medii, avand o diagonala rezonabila care cu siguranta va satisface asteptarile.

Diagonala ecranului este de 40 inch sau 102 cm, imaginile fiind afisate la rezolutia Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Televizorul asigura performante decente, furnizand imagini clare si pline de culoare, foarte detaliate. Acesta poate reda continutul in conditii perfecte, indiferent de sursa din care provine, avand la baza un sistem performant de procesare a imaginii care furnizeaza rezultate superioare, Digital Crystal Clear mai exact. Televizorul vine echipat si cu tehnologia Micro Dimming, care analizeaza imaginea in peste 6400 de zone, pentru a oferi un constrast ridicat si imagini cat mai realiste si naturale. Televizorul asigura astfel o experienta de vizionare foarte satisfacatoare, fiind absolut ideal pentru vizionarea de filme, transmisuni TV si continut de inalta definitie.
Imaginile sunt completate de un sunet clar cu efect de surrond. Sistemul audio al modelului creeaza o experienta imersiva, oferind un sunet clar si detaliat. Are in componenta doua difuzoare, fiind un sistem de tip stereo ce furnizeaza 16 W putere.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Dupa cum spuneam, nu este un model cu functii SMART. Insa, incorporeaza o functie care a devenit standard in majoritatea televizoarelor din seria curenta. Functia de player multimedia permite redarea continutului video si audio stocat pe o memorie externa, intr-o varietate mare de formate si la o calitate superioara. Actualul model vine echipat si cu functia de PVR, care permite inregistrarea emisiunilor TV pe un stick sau HDD USB.

In ceea ce priveste conectivitatea, televizorul integreaza: 2 port-uri HDMI pentru receptionarea semnalelor de inalta definitie, 1 intrare SCART, 1 intrare USB, 1 iesire audio si 1 slot CI+.
Mai are in dotare un tuner DVB-T/T2/C care asigura o receptie optima a canalelor TV.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates