marți, 21 februarie 2017

Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM3500, HD Ready - REVIEW

Faptul ca toate televizoarele au in dotare panouri de rezolutii ridicate le permite si utilizatorilor cu bugete limitate sa beneficieaze de experienta HD la o calitate acceptabila. Oferta Star-Light cuprinde mai multe televizoare care pot fi achizitionate la preturi deosebit de avantajoase. In articolul de astazi voi vorbi despre unul dintre aceste modele, mai exact despre modelul Star-Light 32DM3500. 

Un televizor ieftin care se dovedeste capabil sa furnizeze imagini de o claritate decenta. Acesta vine echipat cu un ecran LCD-LED de 80 de cm, cu rezolutia HD de 1366 x 768 pixeli, insotit de un set de caracteristici rezonabile. Televizorul mai are in dotare: un sistem audio cu doua difuzoare, un tuner digital DVB, 2 port-uri HDMI, integrand si functia de player multimedia. Prezinta un design modern, adaptat cele mai noi serii, dar si alte caracteristici surprinzator de bune pentru un model atat de ieftin. Consider ca este absolut ideal utilizatorilor cu bugete reduse, oferind un set de dotari decente la un pret foarte redus.

Aici un pret bun pentru acest televizor

Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM3500, HD ReadyTelevizorul Star-Light 32DM3500 prezinta o constructie compacta, integrandu-se la perfectie in decorul unei incaperi mai putin spatioase. Design-ul este unul modern, dar si simplist in acelasi timp, cu elemente stilistice minimaliste. Acesta prezinta o rama subtire, un profil slim, dar si un finisaj clasic, fiind realizat in totalitate din plastic. In ceea ce priveste dimensiunile, aparatul masoara: 730 x 470 x 20 mm.

Star-Light 32DM3500 are diagonala ecranului de 80 de cm, fiind un televizor LCD-LED cu performante relativ decente. Are rezolutia HD de 1366 x 768p si urmatoarele caracteristici pe partea de imagine: un contrast nativ de 1.000:1, o luminozitate de 200 de cd/mp, un timp de raspuns de 8.5 ms si un unghi de vizibilitate de 178 de grade. Acesta ofera imagini de o claritate satisfacatoare, fiind potrivit in special pe rol de televizor secundar. Se descurca onorabil in cele mai multe situatii, asigurand performante rezonabile in redarea continutului TV SD si HD si provenit din alte surse. Nu pot spune ca impresioneaza, dar il consider un televizor excelent prin prisma raportului calitate pret. 

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Sistemul audio are o putere relativ decenta, de 16 W. Acesta asigura un sunet stereo echilibrat si destul de clar, care va satisface asteptarile in cele mai multe situatii.

Pe partea de multimedia, televizorul vine cu functia de media player care asigura redarea filmelor si a continutului stocat pe o memorie externa, stick sau HDD. Televizorul poate reda continutul video in format HD, fiind compatibil cu o gama larga de formate multimedia.

Vine echipat si cu un tuner digital care elimina necesitatea folosirii unui alt aparat pentru receptionarea canalelor in format digital. Utilizatorul poate opta pentru utilizarea unui modul CAM, receptionand astfel grila completa de canale la cea mai buna calitate.

Star-Light 32DM3500 sta destul de bine si pe partea de conectivitate, oferind variate optiuni pentru conectarea la alte aparate. Include: 2 port-uri HDMI, prin intermediul carora se pot receptiona semnale digitale, la rezolutii ridicate; 1 intrare Scart; 1 intrare Component; 1 intrare VGA; 1 intrare USB si un slot CI+. 

Din punctul de vedere al eficientei, modelul are un consum redus, de doar 50 de W.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates