duminică, 26 februarie 2017

Televizor LED Curbat Smart Samsung, 138 cm, 55K6372, Full HD - REVIEW

Diagonala este unul dintre criteriile de baza atunci cand vine vorba de alegerea unui nou televizor. Un model cu o diagonala mai mare va oferi o experienta de vizionare mai realista si mai captivanta, televizoarele mai generoase in diagonala fiind disponibile astazi la preturi din ce in ce mai avantajoase. In articolul de astazi voi vorbi despre un televizor din generatia actuala, provenit de la un brand foarte apreciat pe piata.

Samsung 55K6372 este unul dintre cele mai atractive modele entry-level din generatia curenta, un televizor performant ce prezinta o particularitate foarte interesanta: ecranul curbat. Acesta ofera o experienta de vizionare uimitoare, plasand utilizatorul in centrul actiunii si conferind o imagine optimizata, cu o profunzime extraordinara. Un televizor Full HD cu diagonala ecranului de 138 de cm, dotat cu tehnologii moderne precum: Hyper Real, Mega Contrast, Wide Color Enhancer, etc. Dispune de functionalitate SMART, oferind acces la internet si aplicatii si asigurand o experienta multimedia captivanta. Vine echipat cu un sistem audio stereo Dolby Digital Plus, cu un tuner digital si cu o conectivitate variata, fiind un model performant si bine echipat care merita luat in calcul.

 Aici un pret foarte bun pentru acest televizor

Televizor LED Curbat Smart Samsung, 138 cm, 55K6372, Full HDTelevizorul Samsung se remarca in primul rand prin design. Acesta prezinta o constructie eleganta, realizata la cele mai inalte standarde. Este un model curbat, avand un aspect deosebit de stilat care nu poate trece neobservat. Televizorul se evidentiaza prin faptul ca are o rama compacta, un profil slim si un finisaj foarte atractiv. Este sustinut de un suport cromat, avand o stabilitate ridicata. Calitatea constructiei este una superioara, modelul fiind proiectat sa fie atat performant, cat si fiabil.

Performantele la nivel de imagine sunt cu absolut exceptionale. Televizorul ofera o experienta superioara de vizionare, datorata curburii ecranului care asigura un camp mai larg de vizualizare si o distanta de vizionare unitara fata de pozitia preferata. La acestea se adauga diagonala generoasa care va permite sa beneficiati de toate detaliile unei imagini HD. 55K6372 are o diagonala de 138 de cm, fiind dotat cu un panou LED cu rezolutia Full HD de 1920 x 1080 p. Este insotit de tehnologiile speciale: HyperReal Engine, Wide Color Enhancer, Micro Dimming, Auto Depth Enhancer si Motion Rate. Modelul asigura imagini de o foarte buna claritate, cu un contrast ridicat si culori naturale. Tehnologia Micro Dimming produce nunante mai intense de negru si nunante mai pure de alb, pentru a asigura un contrast impresionant. Wide Color Enhancer imbunatateste semnificativ calitatea imaginilor redate, reproducand culorile cu cea mai buna fidelitate. Un televizor care impresioneaza astfel, asigurand o vizionare in conditii perfecte.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

La nivel audio, modelul vine cu un sistem de sunet stereo, ce are la baza o tehnologie moderna. Sistemul incorporeaza tehnologia Dolby Digital Plus, avand o putere RMS de 20 de W. Ofera sunete de o claritate ridicata, ce se completeaza la perfectie cu imaginea.

Exceleaza si pe partea SMART, fiind dotat cu un sistem de operare performant. Asigura o experienta in utilizare fluenta, avand la interior un procesor cu patru nuclee. Prezinta o interfata rapida si foarte intuitiva, oferind accesul cu usurinta la toate tipurile de continut disponibil. Portalul Smart Hub ofera acces la o gama variata de continut multimedia, aplicatii si jocuri, inclusiv la YouTube, Netflix si HBO Go. Televizorul mai dispune de functiile: Wi-Fi Direct, Mirroring, PVR si Connect Share.

Televizorul prezinta o conectivitate solida. Echipat cu un numar mare de port-uri si conectori, poate deveni dispozitivul multimedia central al unei locuinte. Acesta integreaza: 3 port-uri HDMI, 2 port-uri USB, 1 intrare composite, 1 iesire audio digitala, 1 slot Ci+, 1 conector RJ-45 si Wi-Fi.
Mai vine echipat cu un tuner DVB-T/C care asigura o receptie optima a canalelor TV.

Este in concluzie un televizor excelent prin prisma performantelor video si multimedia, reprezentand o alegere perfecta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates