miercuri, 22 februarie 2017

Televizor LED Sony Bravia, 102 cm, 40RD450, Full HD - REVIEW



Televizoarele Sony din cea mai recenta gama furnizeaza o experienta de vizionare foarte captivanta, avand la baza tehnologii moderne pentru a oferi imagini cu adevarat excelente. In articolul de astazi voi vorbi despre un televizor al producatorului care se incadreaza in gama de pret entry, un model care impresioneaza prin calitatea imaginilor redate, dar si prin alte aspecte superioare.

40RD450 face parte din seria anului 2016, fiind unul dintre cele mai accesibile modele Sony cu diagonala ecranului de 102 cm. Un televizor Edge LED cu rezolutia Full HD de 1920 x 1080 p, echipat cu tehnologia de procesare X-Reality Pro, capabil sa ofere imagini de o claritate superba, reproduse cu o fidelitate perfecta. Nu este un model SMART, insa vine cu functia de media player, cu o conectivitate bogata si cu un tuner digital, oferind un pachet de dotari relativ acceptabil. Cu toate ca nu este foarte sofisticat, acesta respecta numele brand-ului atunci cand vine vorba de calitate, design si performante pe partea de imagine, fiind un model foarte atractiv in opinia mea.

Aici un pret foarte bun pentru acest televizor
Televizor LED Sony Bravia, 102 cm, 40RD450, Full HD

La nivel de design, avem de a face cu un televizor modern si elegant. Sony 40RD450 prezinta o constructie stilata, integrandu-se la perfectie in orice decor. Acesta este disponibil pe culoarea neagra, avand un finisaj mat si o rama compacta. Calitatea constructiei este una decenta, dimensiunile fiind de:  924 x 589 x 66 mm, iar greutatea de 8.1 kg.

Dupa cum spuneam, Sony 40RD450 ofera un pachet de dotari decente. Televizorul furnizeaza performante superioare, in special pe partea de imagine. Acesta vine echipat cu un panou Direct LED de 102 cm, cu rezolutia Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Este inzestrat si cu tehnologia X-Reality Pro, motorul de procesare al celor de la Sony care analizeaza imaginea la nivelul fiecarui pixel, pentru rezultate superbe. Prin urmare, culorile sunt vii si stralucitoare, constrastul este ridicat, iar imaginea in ansamblu foarte detaliata. Astfel, acesta asigura o experienta de vizionare perfecta, cu imagini clare si naturale, reproduse cu fidelitate. Veti fi cu siguranta impresionat de performantele pe partea de imagine, pretul atractiv amplificand garantat gradul de satisfactie.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

La nivel audio, televizorul incorporeaza un sistem de sunet stereo, care genereaza o putere RMS de 10 W. Cu toate ca este un sistem relativ modest, acesta ofera performante decente, asta si multumita tehnologiilor: Dolby Digital Plus, S-Master si Clear Phase de care dispune.

Pe partea de multimedia, regasim functia de media player. Aceasta transforma televizorul intr-un dispozitiv capabil sa redea continutul stocat pe o memorie USB: filmele, muzica si pozele. Compatibilitatea cu formatele este una extinsa, fiind suportate cele mai multe fisiere.

Tunerul incorporeaza standardul DVB-T/C, asigurand o receptie optima a canalelor TV.
Televizorul sta bine si pe partea de comectivitate, fiind dotat cu: 2 port-uri HDMI, 1 x SCART, 2 x USB, 1 x audio si 1 x CI+. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates