duminică, 26 februarie 2017

Televizor LED Smart LG, 108 cm, 43LH615V, Full HD - REVIEW

LG este unul dintre cele mai apreciate brand-uri atunci cand vine vorba de televizoare. Cu o gama variata de aparate, adresate utilizatorilor cu bugete variate, LG reprezinta alegerea ideala pentru cei care doresc a-si achizitiona un model fiabil, de o calitate ridicata. In articolul de astazi voi vorbi despre un aparat al brand-ului din generatia anului 2016, care ofera un raport calitate pret favorabil si performante superioare pe partea de imagine. 

LG 43LH615V vine echipat cu tehnologii moderne pentru a oferi o experienta de vizionare si multimedia superba. Acesta vine cu un panou LED Full HD de 108 cm, cu tehnologia de procesare a imaginii Triple XD Engine, cu un sistem audio DTS, cu un set de functii inteligente, cu un tuner digital si numerosi conectori, fiind un televizor foarte bun prin ceea ce ofera. Consider ca alegerea este una foarte inspirata, 43LH615V venind cu un pachet de dotari relativ decent, la un pret cat se poate de atractiv.

Aici un pret bun pentru acest televizor

Televizor LED Smart LG, 108 cm, 43LH615V, Full HDTelevizorul prezinta un design foarte elegant. Acesta se impune printr-o constructie compacta, integrandu-se la perfectie in decorul locuintei dumneavoastra. Este realizat la dimensiunile de: 974 x 620 x 199 mm, avand o greutate de 9.45 kg. Se evidentiaza prin faptul ca are un finisaj stilat, fiind disponibil pe culoarea argintie si incadrat de o rama foarte subtire.

Televizorul LG 43LH615V are o diagonala decenta, fiind capabil sa ofere o experienta de vizionare perfecta. Ecranul LED de 108 cm afiseaza imaginile la o rezolutie superioara, reproducand cu fidelitate totate detaliile. Rezolutia Full HD de 1920 x 1080 pixeli este absolut ideala in raport cu diagonala aparatului. Insa, performantele ridicate, se datoreaza si tehnologiilor speciale de procesare. Triple XD Engine asigura perfectiunea culorii, a constrastului si claritatii, fiind o tehnologie moderna care determina obtinerea unor rezultate excelente. O alta tehnologie superioara este True Black, care permite afisarea unor imagini cu un nivel de negru intens si un contrast ridicat. Televizorul ofera astfel o imagine clara si detaliata, in culori naturale, satisfacand astfel asteptarile in ceea ce priveste performantele video.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Pe partea audio, modelul vine echipat cu un sistem de sunet stereo care genereaza 2 x 10 W RMS putere. Sistemul dispune de caracteristica DTS, oferind un sunet clar si precis, suficient ca si putere.

Televizorul sta foarte bine si in ceea ce priveste functiile multimedia. Este un dispozitiv SMART, foarte bine echipat, care ofera acces la o gama diversificata de aplicatii. Printre aplicatiile preinstalate se numara: Netflix, HBO Go, YouTube si Browser, utilizatorul avand optiunea de a instala altele din magazinul de aplicatii. Mai dispune de functiile Miracast si DLNA, precum si de functia de player multimedia. Acesta vine in intampinare cu o interfata prietenoasa, asigurand accesul cu rapiditate la aplicatiile preferate direct din meniul launcher.

Vine echipat cu un tuner DVB-S2/C/T2, asigurand o receptie optima a canalelor TV. Pe partea de conectivitate, sunt disponibile variate optiuni specifice pentru conectarea la diferite dispozitive. Televizorul integreaza: 3 port-uri HDMI, 2 port-uri USB, 1 x composite, 1 x audio, 1 xRJ-45 si 1 x Ci+. Dispune si de conectivitate Wi-Fi.

Este asadar un televizor excelent prin prisma dotarilor si a performanelor video, dar si prin raportul calitate pret foarte bun pe care il ofera. Merita achizitionat cu incredere, reprezentand o alegere absolut perfecta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates