miercuri, 22 februarie 2017

Televizor LED Smart LG, 80 cm, 32LH6047, Full HD - REVIEW

Daca sunteti un pasionat al continutului de inalta definitie, dar nu aveti la dispozitie un buget generos care sa va permita sa investiti intr-un televizor costisitor din seria de varf, ceea cea va propun este modelul 32LH6047 al celor de la LG.

Un televizor Full HD relativ accesibil care se ridica la inaltimea asteptarilor prin faptul ca ofera o experienta de vizionare si multimedia solida. Acesta vine echipat cu un panou LCD-LED de 80 de cm cu rezolutia Full HD de 1920 x 1080 pixeli si cu tehnologia Triple XD Engine, cu un sistem audio stereo Virtual Surround Plus si cu sistemul de operare webOS 3.0 care creeaza cea mai accesibila experienta TV. Se lauda si cu un design de tip slim, fiind un televizor cat se poate de atractiv, care ofera un pachet de dotari mai mult decat decent.

Aici un pret foarte bun pentru acest televizor

Televizor LED  Smart LG, 80 cm, 32LH6047, Full HDLG 32LH6047 se impune printr-un design modern si stilat, fiind un televizor cu aspect elegant. Acesta prezinta o constructie compacta, integrandu-se la perfectie in orice decor al locuintei dumneavoastra. Este realizat la dimensiunile de: 733 x 483 x 170 mm, avand o greutate de 5.5 kg. Are o rama foarte subtire si un set de finisaje atractive, precum si un suport minimalist, fiind un model atractiv prin estetica.

Cu toate ca nu are o diagonala mare, televizorul LG se dovedeste capabil sa furnizeze o experienta de vizionare mai mult decat satisfacatoare. Acesta vine echipat cu un panou LCD-LED cu diagonala de 32 inch sau 80 de cm care afiseaza imaginile la rezolutia Full HD de 1920 x 1080p. Panoul are caracteristica True Black, asigurand imagini realiste, cu un negru intens.Televizorul beneficiaza in special de pe urma tehnologiei de procesare Triple XD Engine care ofera cel mai inalt grad de excelenta in privinta culorii, contrastului si claritatii prin utilizarea unor algoritmi avansati. Acesta mai vine echipat cu tehnologiile: PMI 900, Dynamic Color Enhancer si Active Noise Reduction, asigurand imagini de o buna claritate, in culori naturale, care se bucura de un contrast relativ mare.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Vine echipat cu un sistem audio stereo, de doua ori mai puternic in comparatie cu unul din seria precedenta. Sistemul are o putere RMS de 40 de W, dispunand de functia Virtual Surround Plus care asigura o experienta de sunet imbunatatita.

LG 32LH6048 ofera o functionalitate SMART superioara, avand sistemul de operare webOS 3.0 la baza. Acesta furnizeaza cea mai accesibila experienta TV, fiind coneput pentru a fi cat mai usor de utilizat. Interfata este una foarte prietenoasa, oferind acces la cele mai multe aplicatii din meniul launcher. Procesorul Dual Core asigura o experienta fluenta, cu viteze ridicate si fara lag in cele mai multe dintre situatii. Televizorul vine echipat cu numeroase aplicatii, inclusiv cu Netflix, HBO Go si YouTube. Integreaza si functia DLNA, dar si cea de player multimedia.

Canalele TV pot fi receptionate in conditii perfecte, asta multumita tuner-ului ce integreaza standadrele DVB-T2/C/S2.

Pe partea de conectivitate, televizorul ofera variate optiuni pentru conectarea la alte aparate. Acesta integreaza 3 port-uri HDMI, care asigura receptionarea semnalelor digitale provenite de la console, playere si receivere, la o calitate ridicata. Mai vine echipat cu: 2 port-uri USB, 1 intrare component, 1 iesire audio si 1 conector RJ-45. Se poate la internet si fara cablu, asta multumita conectivitatii Wi-Fi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates