marți, 24 iunie 2014

Televizor LED Smart TV 3D Philips, Ultra HD, 106 cm, Ambilight, 42PUS7809

Acum ceva timp cand auzeam de 4K ma gandeam la pretul foarte mare care ail aveau aceste televizoare.Dar odata cu trecerea timpului si aparitia mai multor modele pretul a scazut simtitor,iar un numar mult mai mare de persoane si-l pot permite.
Aceasta investitie chiar merita,datorita faptului ca acum gasim continut UHD,un numar destul de mare de filme au fost remasterizate in 4K si numarul lor continua odata cu noile aparitii care sunt in pas cu tehnologia.
Nu spun ca rezolutia hd este proasta,dar, facand o comparatie, diferenta de la full hd la 4k este ca trecerea de la sd la hd.


Acest televizor vine cu tehnologia 4k si alte tehnologii avansate care il fac un must have al zilelor noastre.
Printre tehnologiile incluse in acest super 4k gasim:
Procesorul de imagine perfect pixel ultra hd engine ofera 4 trilioane de culori,perfect natural motion si un contrast de 500000:1.
Motion Rate-ul de 600HZ ,care imbunatateste reproducerea imaginilor in miscare,rezultand imagini foarte clare si vibrante la rezolutia ultra HD.
Tehnologia ambilight mareste suprafata imaginii,proiectand pe peretele din spate o zona luminoasa cu nuante asemanatoare imaginii,ceea ce va crea un efect foarte placut si linistitor.

Procesorul quad core asigura o functionare fluenta:aplicatiile smart,navigarea prin meniuri desfasurandu-se foarte fin.
Partea de smart este si ea foarte bine pusa la punct:gasindu-se foarte multe aplicatii si functii disponibile,printre care: HbbTV,Catch-up TV,Spotify,Online apps,Online Video stores,Open Internet browser,YouTube,Social TV: Facebook, Skype, Twitter,SimplyShare,MultiRoom Client and Server.

Playerul media citeste aproape orice format:chiar am testat un film 4k si nu au fost probleme, redarea a fost fluenta,la cea mai inalta calitate.

Sunetul este asigurat de difuzoarele de 25 de W care,impreuna cu tehnologiile audio foarte avansate, asigura un sunet foarte clar.

Televizorul poate fi achizitionati si de la: Altex

Acestea fiind spuse,daca aveti bugetul necesar la dispozitie,va recomand cu incredere sa achizitionati acest smart tv 4K.Merita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates