luni, 23 iunie 2014

Multifunctional laser monocrom Samsung SL-M2070

Aceeasta este o prezentare pe scurt a imprimantei multifunctionale de la Samsung.

Imprimantele bazate pe tehnologia laser au inceput sa devina din ce in ce mai populare datorita costurilor mici de intretinere,calitatea buna a documentelor imprimate si a rapiditatii de lucru.
Iar pretul lor a scazut considerabil:aici pretul
Acest multifunctional Samsung vine cu functiile de copiere,scanare si imprimare,iar ca functii speciale gasim copiere act de identitate si transferul documentelor pe email.
Meniul intuitiv va asigura usurinta in utilizare.

Si cum cam toate dispozitivele au devenit smart in ziua de azi si imprimanta face parte intr-un fel din aceasta categorie,ca functii smart gasim scanarea si trimiterea pe telefonul mobil si imprimarea prin intermediul Google cloud print.

Ca viteza de imprimare,acest produs poate printa 20 de pagini pe minut,foarte de ajutor când aveti de tiparit un numar mare de documente.


Inalta calitate de imprimare este asigurata si de tehnologia inovatoare Rendering Engine for Clean Page care imbunatateste calitatea generata a documentelor.

Aici caracteristicile si specificatiile complete

Comparativ cu cartusele pe cerneala care imprimau doar cateva zeci de pagini,aveau dezavantajul ca daca nu erau folosite se uscau,tonerul nu are aceste incoveniente si este capabil imprime 1000 de pagini.

Sa vorbim de partea software:driverele sunt foarte usor de instalat pe pc si foarte usor de utilizat.
Pe acest lucru se bazeaza si imprimanta:usurinta in utilizare.

Despre design pot spune ca este foarte reusit.Ca dimensiuni este compact,iar calitatea materialelor este foarte buna.

Acestea fiind spuse,aceasta imprimanta isi face treaba fara probleme si pana acum nu am gasit nimic de reprosat acestui produs.
Recomand!

Acest multifunctional il gasim aici la un pret foarte bun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates