sâmbătă, 28 iunie 2014

Laptop Lenovo IdeaPad G500

Aveti nevoie de un laptop performant care sa faca fata taskurilor de zi cu zi?Dar in acelasi timp si unul portabil,cu un design placut si construit din materiale de calitate?

Acest laptop de la lenovo incorporeaza tehnologia avansata designul ultramodern ,fiind construit din materiale premium.Toate acestea  la un pret foarte atragator.

Hardware:procesorul este unul i3,la o frecventa de 2400 mhz ivy bridge,cache 3072kb,foarte performant,memoria ram care are 4gb lucreaza la o frecventa foarte ridicata,1600mhz.
Iar partea frumoasa acum urmeaza:placa video este una dedicata de 2048 mb-AMD radeon HD 8570.O placa video performanta care poate rula foarte bine jocuri avansate,fiind si compatibila si cu ultima versiune de directX.


Aici un pret foarte bun pentru acest produs


Aici specificatiile complete

Ecranul ,  HD cu retroiluminare ,afiseaza niste imagini foarte clare si bine conturate.
Boxele,cu tehnologie de la dolby au un sunet foarte puternic clar si precis.Ce sa mai,foarte tare pentru sunetul unui laptop.

Hardul este si el unul din punctele forte daca va uitati la capacitatea de stocare.Cei 1000GB sunt perfecti pentru stocarea sutelor de filme,colectii intregi de muzica si jocuri.Asta daca sunteti mereu in miscare si vreti sa nu va plictisiti.

Bateria,Li-Ion cu 6 celule are o autonomie de pana la 5 ore.

Conectivitatea este compusa din wi-fi si bluetooth integrat.
Avem integrate si o camera web hd 720p,microfon,slot pentru card de memorie,port hdmi si porturi usb.

Acestea fiind spuse,acest laptop se face remarcat prin numeroasele calitati de care dispune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates