miercuri, 22 iunie 2016

Televizor Smart 3D LED Grundig, 124cm, 49VLE840BH, Full HD

Diagonala este un criteriu important care nu poate fi trecut cu vederea atunci cand vine vorba de achizitionarea unui televizor. Cei mai multi utilizatori care nu dispun de un buget mare aleg sa opteze pentru un model mai redus in diagonala, ceea ce nu poate reprezenta in anumite situatii varianta ideala. Recomandarea mea este ca atunci cand bugetul nu va permite sa alegeti un model de clasa superioara, sa analizati si gama altor producatori care ofera versiuni mult mai avantajoase.

Un televizor generos in diagonala, Full HD si echipat cu functii inteligente este modelul 49VLE840B al celor de la Grundig. Daca mai tineti minte, televizoarele Grundig erau destul de bine vandute pe plan local si apreciate de catre utilizatori pentru raportul calitate pret bun. Cu toate ca nu mai detin aceeasi cota de piata, televizoarele producatorului sunt de acceeasi calitate superioara. Dotarile modelului in cauza sunt relativ decente, la acest pret fiind una dintre cele mai bune alegeri.

                              Aici un pret bun pentru acest televizor
 Aici toate caracteristicile si specificatiile complete pentru acest model

La nivel de deisgn, avem de a face cu un model elegant, cu aspect stilat. Televizorul Grundig 49VLE840BH se remarca prin faptul ca este compact, are un finisaj lucios si o rama foarte subtire. Carcasa modelului este realizata in totalitate din plastic, calitatea constructiei fiind una absolut decenta. In ceea ce priveste dimensiunile, televizorul masoara 1105 x 678 x 62.5 mm, acesta integrandu-se la perfectie in orice decor al locuintei.

Grundig 49VLE840B este un televizor cu performante rezonabile, absolut capabil sa furnizeze o experienta de vizionare foarte satisfacatoare. Are o diagonala generoasa, dar si o rezolutie superioara, asigurand imagini clare, detaliate si de o buna fidelitate. Diagonala modelului este de 124 de cm, rezolutia fiind Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Ecranul utilizeaza tehnologia Direct LED, oferind imagini cu un contrast acceptabil si o luminozitate ridicata, in conditii de eficienta maxima. La nivelul imaginii, remarcam si prezenta caracteristicilor superioare: DCR Plus, Cinema Mode si Picture Mode. Nu este sofisticat in tehnologii superioare, dar asigura o vizionare de calitate. Meciurile de fotbal, filmele si emisiunile TV vor fi afisate perfect, mai ales daca sursa este HD. Veti fi multumit cu siguranta de imagini, calitatea video fiind, dupa cu spuneam, absolut acceptabila.

Sistemul audio al modelului ofera sunete de o claritate decenta. Este construit pe doua canale, avand 20 de W putere si asigurand un volum suficient in filme si programe TV.

Cu toate ca nu vine cu un sistem de operare foarte sofitsicat, Grundig 49VLE840BH este un model SMART care ofera acces la o suita de aplicatii online. Acesta va permite sa accesati: Facebook, YouTube, Web Browser, dar si alte aplicatii, venind si cu functia de player multimedia care asigura redarea continutului stocat pe o unitate externa. Nu are Wi-Fi, dar se poate conecta la internet prin intermediul unui cablu RJ-45.

Poate receptiona canalele TV la rezolutie HD, avand in dotare un tuner DVB-T/C.
Pe partea de conectivitate, Grundig 49VLE840BH vine cu 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB, 1 port SCART, 1 intrare PC, 1 iesire audio si 1 slot CI+. Prin intermediul HDMI, televizorul poate receptiona sursele HD, fiind capabil in a se conecta la o gama larga de dispozitive.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates