joi, 23 iunie 2016

Laptop Acer Aspire E5-573G-56KR cu procesor Intel® Core™ i5-4210U1.70GHz, Haswell™, 15.6", 4GB, 500GB, DVD-RW, nVIDIA® GeForce® 920M2GB, Linux, Gray

Un laptop potrivit pentru utilizarea zilnica, in activitati office sau multimedia, trebuie sa vina echipat cu o configuratie rezonabila si capabila sa asigure performante cel putin satisfacatoare. Cele mai potrivite pentru astfel de sarcini sunt laptop-urile incluse in categoria entry-level. Disponibile la preturi relativ avantajoase, acestea vor fi absolut perfecte pentru utilizatorii care nu au la dispozitie un buget mare si doresc un model cu performante rezonabile.

In articolul de astazi voi vorbi despre un laptop mid-range care se adreseaza celor mai multi utilizatori. Acer Aspire E5-573G-56KR este laptop-ul entry-level care vine cu o configuratie decenta, in opinia mea excelenta. Ofera performante rezonabile, asigurand o experienta foarte satisfacatoare. Este absolut perfect in activitatile uzuale, fiind capabil sa sustina inclusiv activitatile mai solicitante. Vine cu un procesor Intel Core i5 din a patra generatie, o placa video NVIDIA dedicata, un ecran LCD-LED HD, un acumulator Li-Ion cu 4 celule, dar si cu un design modern, fiind in opinia mea unul dintre cele mai atractive laptop-uri din categoria de pret curenta.

                               Aici un pret bun pentru acest laptop
      Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Ultimele generatii Aspire de la Acer ne-au obisnuit cu un design modern. Actualul model E5-573G-56KR sta foarte bine atunci cand vine vorba de design si estetica. Laptop-ul prezinta un finisaj mat, o estetica moderna si un design care atrage privirile. Are culoarea gri si o carcasa compacta, fiind la exterior construit din plastic. Dispozitivul masoara 381.6 x 29.2 x 256 mm, avand o greutate de 2.4 kg.

Pe partea de conectivitate, Acer Aspire E5-573G-56KR integreaza: 2 port-uri USB 3.0, 1 port USB 2.0,  1 port VGA, 1 port HDMI, 1 iesire audio, 1 port RJ-45, Wi-Fi si Bluetooth. Port-urile sunt situate pe laterale, alaturi de unitatea DVD-RW si cititorul de carduri.

Ecranul LCD-LED are diagonala de 15.6 inch si o suprafata glare. Cu o rezolutie HD de 1366 x 768 pixeli, acesta va reda imagini clare si detaliate, reproducand cu o buna fidelitate continutul afisat.

Laptop-ul mai vine cu un sistem de sunet stereo, o camera web HD si un microfon, fiind absolut excelent in convorbirile online.

Echipat cu un acumulator Li-Ion cu 4 celule, dispozitivul asigura o autonomie de pana la 5 ore. O autonomie absolut rezonabila care va ajuta sa rezolvati task-urile indiferent unde v-ati afla.

Configuratia hardware a modelului are in componenta: un procesor Intel Core i5 4210U, o placa video dedicata NVIDIA GeForce GT920M, respectiv o memorie RAM DDR3. Procesorul face parte din a patra generatie, fiind construit pe tehnologia de 22 de nm si pe o arhitectura Haswell. Are la interior 2 nuclee, ruland la o frecventa de pana la 2700 de MHz. Un procesor decent care asigura rapiditate si o experienta foarte buna in utilizare. Placa video este insotita de o memorie DDR3 de 2 GB, gestionand destul de bine activitatile video si jocurile pana la un anumit nivel. Configuratia este completata de memoria RAM DDR3 de 4 GB care poate fi extinsa pana la 16 GB.

Pe partea de stocare, laptop-ul vine cu o unitate HDD care ofera o capacitate de 500 de GB.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates