miercuri, 29 iunie 2016

Televizor LED Smart LG, 108 cm, 43LH560V, Full HD

Cu ajutorul webOS 2.0, televizoarele LG asigura cea mai accesibila experienta multimedia. Modelele producatorului din cea mai recenta generatie vin echipate cu acest sistem de operare, fiind proiectate sa fie intuitive si performante, pentru a oferi o experienta SMART de calitate si imagini extrem de clare. Televizorul despre care voi vorbi astazi se dovedeste a fi absolut ideal pentru cei care doresc a beneficia de o functionalitate SMART excelenta si imagini superbe la un pret desosebit de accesibil. 

LG 43LH560V este unul dintre cele mai atractive televizoare din clasa de pret curenta. Disponibil la un pret decent, de aproximativ 2000 de lei, acesta promite sa satisfaca asteptarile utilizatorilor cu pretentii ridicate. Reprezinta o alegere excelenta, oferind un raport calitate pret favorabil.

                              Aici un pret bun pentru acest televizor
       Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

LG43LH560V are un design metalic foarte elegant. Acesta este foarte bine finisat, fiind un model bine realizat. Are o rama extrem de subtire si un suport de masa minimalist, precum si un profil slim. Dimensiunile modelului sunt de: 971 x 624 x 198 de mm, greutatea fiind de 9.8 kg. Se va integra la perfectie in locuinta dumneavoastra, fiind un model absolut excelent prin prisma multor aspecte.

LG 43LH560V este un televizor entry-level modern construit pe baza unor tehnologii performante. Acesta ofera imagini extrem de clare, fiind dotat cu un panou Edge LED care incorporeaza tehnologia IPS. Aceasta tehnologie ofera o serie de avantaje la nivel de imagine, anume: unghiuri de vizualizare generoase, culori naturale si fidelitatea scenelor in miscare. Televizorul este capabil sa asigure astfel o experienta de vizualizare captivanta. Are o diagonala de 108 cm si rezolutia Full HD de 1920 x 1080 pixeli, venind echipat si cu alte caracteristici superioare, precum: Triple XD Engine - motorul de procesare care asigura perfectiunea claritatii, culorii si a contrastului; Dynamic Color Enhancer si Active Noise Reduction.

Sistemul de sunet Virtual Surround Plus asigura o experinenta audio tridimensionala. Este construit pe 2 canale, avand in componenta un set de difuzoare stereo care ofera 2 x 10 W putere.

LG 43LH560V este un televizor SMART performant, dupa cum spuneam. Este sustinut de sistemul de operare webOS 2.0, unul dintre cele mai bune sisteme disponibile astazi. Un sistem care impresioneaza prin faptul ca este foarte usor de utilizat, rapid si dotat cu numeroase functii. 
Aplicatiile pot fi accesate din bara de start, interfata fiind una prietenoasa si foarte intuitiva. Vitezele sunt ridicate, trecerea de la o aplicatie la alta realizandu-se cu rapiditate. Aplicatiile sunt destul de numeroase, utilizatorul avand optiunea de a descarca numeroase aplicatii din magazin. Actualul model este dotat si cu functia de media player, fiind capabil sa redea continutul multimedia de orice tip stocat pe un HDD extern sau stick.

Acesta poate receptiona si canalele TV la o calitate HD, fiind dotat cu un tuner DVB.

Pe partea de conectivitate, televizorul vine cu : 2 port-uri HDMI, 1 intrare component, 1 iesire audio, 2 port-uri USB, 1 intrare RJ-45 si Wi-Fi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates