marți, 21 iunie 2016

Laptop ASUS X556UB-XX040D cu procesor Intel® Core™ i7-6500U 2.50GHz,Skylake™, 15.6", 4GB, 1TB, DVD-RW, nVIDIA® GeForce® GT 940M 2GB, FreeDOS, Dark Brown

Laptop-urile Asus din noua serie X a anului 2016 ofera combinatia perfecta intre fiabilitate si un nivel ridicat de performanta, fiind disponibile intr-o gama variata de versiuni si configuratii. In articolul de astazi voi vorbi despre un model din seria actuala care vine echipat cu o configuratie hardware superioara, dar si cu alte caracteristici exceptionale, fiind vorba despre modelul Asus X556UB-XX040D. 

Laptop-ul Asus este ideal pentru a fi utilizat intr-o gama diversificata de activitati, sustinand cu usurinta atat sarcinile zilnice, cat si cele multimedia si de divertisment. Avand in dotare un procesor Intel Core i7 din a sasea generatie, un chipset video dedicat de la NVIDIA, dar si o memorie RAM extensibila, acesta ofera solutia perfecta pentru cei care doresc performante ridicate si portabilitate la un pret nu foarte mare. Un laptop expeptional si compact, cu design elegant, care cu siguranta va fi apreciat.

                                  Aici un pret bun pentru acest laptop
      Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

La o scurta analiza, putem observa un dispozitiv foarte bine dotat care se face remarcat prin performante si design. Un laptop modern si bine realizat care va satisface asteptarile venite din partea unui utilizator cu pretentii ridicate.

Asus X556UB-XX040D este disponibil in versiunea de culoare Dark Brown, avand un finisaj cu model foarte elegant. Carcasa este realizata in totalitate din plastic, materialul fiind de o calitate foarte buna, dar si placut la atingere. Laptop-ul prezinta o constructie solida si robusta, avand dimensiunile reduse. Are 382 de mm lungime, 256 de mm latime si 25.5 mm grosime, respectiv o greutate de 2.3 kg.

Este un model performant si foarte bine echipat. Dotarile sunt excelente, atat ecranul, sistemul de sunet, bateria, conectivitatea, cat si configuratia hardware fiind de o foarte buna calitate.

Pe partea de conectivitate, Asus X556UB-XX040D vine cu: 1 port USB 2.0, 2 port-uri USB 3.0, 1 port VGA, 1 port HDMI, 1 iesire audio si 1 port RJ-45. Laptop-ul mai are in dotare un chipset Wi-Fi de mare viteza, Bluetooth, o camera web VGA, un cititor de carduri si o unitate DVD-RW.
Sistemul de sunet este stereo, utilizand tehnologia Sonic Master si un sistem de procesare Audio Wizzard. Sunetul este perfect optimizat, calitatea fiind una foarte buna.

Asus X556UB-XX040D este un laptop cu performante excelente. Acesta vine cu o configuratie hardware alcatuita din componente de ultima generatie. Actualul model integreaza un procesor Intel Core i7 din a sasea generatie, model 6500U, cu 2 nuclee care ruleaza la frecventa de 2500 de MHz si care poate atinge in Turbo Boost pana la 3100 de MHz. Procesorul este bazat pe o arhitectura Skylake, fiind realizat la 14 nm. Acesta ofera performante exceptionale in activitatile de divertisment si productivitate, avand capacitatea de a gestiona la perfectie cele mai multe task-uri, cu un consum foarte redus de resurse energetice. Placa video este dedicata, fiind bazata pe un chipset GeForce GT940M de la NVIDIA si 2 GB de memorie DDR3. Acesta ofera un avantaj prin prisma faptului ca poate rula atat jocurile, cat si activitatile de prelucrare video. Actuala configuratie mai integreaza o memorie RAM DDR3 de 4GB care poate fi extinsa pana la 16 GB.
Stocarea este asigurata de catre HDD-ul cu capacitatea de 1 TB.

Tastatura beneficiaza de un design ergonomic care face tastarea mai confortabila, fiind de tip clichet si realizata dintr-o singura bucata. Touchpad-ul de dimensiuni generoase va permite sa utilizati si gesturile multi-atingere, oferind un control precis asupra dispozitivului.
Tehnologia Ice Cool rezolva problemele cu supraincalizarea la nivelul suportului pentru palme, oferind un confort perfect chiar si la utilizarea pentru perioade mai indelungate.

Ecranul dispozitivului are rezolutia HD de 1366 x 768 pixeli, avand diagonala de 15.6 inch si fiind bazat pe tehnologia LCD-LED. Acesta afiseaza imagini clare si naturale, foarte putin obositoare, multumita tehnologiei Eye Care. Culorile sunt vii si de inalta fidelitate, unghiurile de vizualizare fiind satisfacatoare.

Asus X556UB-XX040D ofera o autonomie destul de ridicata. Componentele super-eficiente si bine optimizate, dar si acumulatorul Li-Polymer de o capacitate mare vor asigura functionarea pentru perioade de timp indelungate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates