miercuri, 22 iunie 2016

Laptop Lenovo IdeaPad Y700-15ISK cu procesor Intel® Core™ i5-6300HQ 2.30GHz, Skylake, 15.6", Full HD, 8GB, 1TB, DVD-RW Extern, nVIDIA GeForce GTX 960M 4GB, FreeDos, Black

Jocurile moderne necesita configuratii puternice, cel mai potrivit pentru activitatile de acest tip fiind un sistem desktop sau laptop care dispune de o configuratie dedicata pentru gaming. Sistemele gaming imbina performantele superioare cu optimizarea si cu imbunatatirile exceptionale aduse la nivel hardware si software. Dispozitivul despre care voi vorbi astazi vine in intampinare cu cele mai recente tehnologii si cu o configuratie de-a dreptul extraordinara.

Lenovo IdeaPad Y700-15ISK este laptop-ul dedicat gaming-ului care cu siguranta va incanta pasionatii de tehnologie si in special jocuri. La un pret cat se poate de rezonabil, acesta ofera un pachet de dotari cat se poate de remarcabil. Vine echipat cu un procesor Intel Core i5, o placa video GTX, un ecran Full HD IPS, o tastatura superba, un sistem de sunet JBL in 2.1 canale, un sistem de racire optimizat si cu un design cu adevarat impresionant. Ofera performante exceptionale, fiind absolut perfect pentru gamerii care isi doresc un laptop puternic.

                                Aici un pret bun pentru acest laptop
       Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Lenovo IdeaPad Y700-15ISK este un laptop creeat pentru gaming, acest lucru observandu-se inca de la inceput din design si estetica. Laptop-ul este disponibil pe culoarea neagra, avand un finisaj modern care impresioneaza. Este construit foarte bine, fiind realizat din plastic si avand o carcasa foarte compacta. Are 387 de mm lungime, 277 mm latime si 25.95 mm grosime, respectiv o greutate de 2.6 kg.

Tastatura vine cu insertii de culoare si cu un sistem de iluminare, oferind o experienta in tastare foarte comfortabila, in gaming sau activitatile de productivitate. Jocurile rulate nu vor necesita obligatoriu un mouse, touchpad-ul din dotare oferind un control precis si extrem de intuitiv.

Dotarile modelului sunt foarte bune. Pe partea de conectivitate, dispozitivul vine cu: 2 port-uri USB 3.0, 1 port USB 2.0, 1 port HDMI, 1 iesire audio si 1 conector RJ-45, Bluetooth si Wi-Fi.

La nivel multimedia, Lenovo Ideapad Y700-15ISK vine cu: o unitate optica externa, un cititor de carduri, o camera web HD, 1 microfon si un sistem de sunet JBL. Sistemul de sunet este clar superior altor sisteme, oferind o experienta de ascultare excelenta. Este construit pe 2.1 canale, avand in componenta un subwoofer si un set de difuzoare stereo de la JBL, sustinute de tehnologia Dolby Home Theater. Sunetele sunt clare si captivante, fiind reproduse cu cea mai buna fidelitate.

Ecranul IPS Anti-Glare cu diagonala de 15.6 inch va permite sa vizionati continutul in conditii exceptionale. Are rezolutia Full HD de 1920 x 1080 pixeli, oferind imagini excelente. Acesta furnzeaza culori naturale si vibrante o luminozitate ridicata, dar si unghiuri de vizualizare generoase, asigurand o experienta in gaming si filme cu adevarat superba.

Lenovo IdeaPad Y700-15ISK vine cu o configuratie hardware absolut extraordinara. O configuratie dedicata gaming-ului care are in dotare cele mai bune componente.

Procesorul Intel Core i5 6300HQ asigura performante excelente, sustinand la perfectie atat jocurile, cat si activitatile solicitante. Acesta este construit pe 4 nuclee, ruland la frecventa standard de 2300 de MHz si atingand pana la 3200 de MHz in modul Turbo Boost. Acest procesor este fabricat la tehnologia de 14 nm, fiind construit pe o arhitectura Skylake, asigurand rapiditate, dar si o eficienta ridicata.
Actuala configuratie vine cu o solutie grafica dedicata, avand in componenta o placa video dedicata NVIDIA GTX 960M cu 4 GB de memorie GDDR5. Jocurile vor rula perfect pe acest laptop, la o rezolutie superioara si la un numar mare de cadre pe setari ridicate, experienta in gaming fiind una absolut impresionanta. Din aceasta configuratie mai face parte memoria RAM de 8 GB care ruleaza la frecventa de 2133 de MHz si care paote fi supusa unui upgrade de 8 GB. Stocarea este asigurata de HDD-ul cu capacitatea de 1 TB.

Dar, fara nu sistem de racire bine optimizat, laptop-ul nu ar asigura aceste performante. Ventilatoarele termice mentin temperaturile joase chiar si atunci cand sistemul utilizeaza resursele la maxim.

Bateria Li-Ion cu 4 celule asigura o autonomie foarte satisfacatoare. Dispozitivul rezista onorabil pe baterie inclsiv in activitatile care necesita resurse puternice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates