vineri, 10 iunie 2016

Televizor LED Blaupunkt, 127 cm, BLA-50/149I, Full HD

Diagonala este unul dintre criteriile de baza atunci cand vine vorba de alegerea unui televizor. Un model cu o diagonala mai mare va oferi o experienta de vizionare mai realista si mai captivanta, televizoarele mai generoase in diagonala fiind disponibile astazi la preturi din ce in ce mai avantajoase. In articolul de astazi voi vorbi despre un televizor din generatia actuala, provenit de la un brand destul de bine vazut pe piata.

Bluapunkt BLA-50/149I este televizorul care face obiectul prezentarii de astazi, un model cu o diagonala ecranului de 127 de cm si rezolutia Full HD de 1920 x 1080 pixeli, absolut perfect intr-un living. Un televizor relativ accesibil care impresioneaza prin prisma faptului ca ofera imagini clare, satisfacand inclusiv asteptarile utilizatorilor cu pretentii mai ridicate. Este potrivit pentru utilizatorii cu bugete nu foarte ridicate, care doresc a beneficia de o experienta de vizionare calitativa

                             Aici un pret bun pentru acest televizor
      Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Din punctul de vedere al design-ului, este un model compact care adopta un aspect stilat. Are un finisaj lucios in partea frontala, o rama slim si un suport de masa ultra plat. In ceea ce priveste dimensiunile, acesta masoara: 1131 x 92 x 662 de mm, avand carcasa realizata in totalitate din plastic si o greutate de 12 kg.

Avand o diagonala mai mare, televizorul va putea fi amplasat si in incaperile mai spatioase, fiind recomandat pentru sufragerie. Cu o diagonala de 127 de cm, acesta va asigura vizionarea in conditii superioare. Performantele pe partea de imagine sunt foarte satisfacatoare, actualul model fiind dotat cu un panou LCD cu retroiluminare LED, cu rezolutia Full HD de 1920 x 1080 P. La nivelul specificatiilor tehnice, aparatul are: un contrast nativ de 5.000 : 1, o luminozitate de 350 cd / mp si un timp de raspuns de 8.5 ms. Televizorul dispune si de tehnologia de reducere digitala a zgomotului, oferind imagini de o claritate ridicata. Acesta reda imagini detaliate care beneficiaza de culori naturale si un contrast absolut rezonabil, fiind potrivit atat la redarea filmelor, cat si la vizionarea programelor TV.

Sistemul de sunet al televizorului Blaupunkt BLA-50/149I este stereo, avand puterea de 2 x 8 W si fiind sustinut de tehnologia NICAM.

La nivel multimedia, regasim functia de media player. Actualul model poate reda filmele stocate pe un hard extern sau stick USB, fiind compatibil cu majoritatea formatelor media HD sau SD.

Tunerul este digital, avand standardul DVB-C si fiind capabil sa receptioneze canalele TV la o rezolutie HD. 

Pe partea de conectivitate, intalnim numerosi conectori. Televizorul vine echipat cu: 1 port HDMI, 1 port  SCART, 1 port component, 1 port composite, 1 intrare PC, 1 intrare USB si 1 slot CI+.

Este asadar un televizor excelent in opinia mea, perfect capabil sa raspunda utilizatorilor care doresc a-si achizitiona un model mare la un pret absolut rezonabil. Consider ca merita achizitionat cu incredere, mai ales la acest pret.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates