miercuri, 29 iunie 2016

Aparat de aer conditionat Samsung AR12KSFPEWQNZE, 12000 BTU, Clasa A+

Un aparat de aer conditionat constituie solutia ideala si recomandata utilizatorilor care doresc un confort optim pe tot parcursul anului. In zilele noastre, cu greu ne imaginam cum am putea rezista unei veri calduroase fara un sistem de climatizare. Daca nu ati investit intr-un aparat de aer conditionat pana in ziua de astazi, acum ar fi momentul ideal, mai ales ca veti gasi numeroase promotii in momentul de fata. Astazi va ofer o recomandare cat se poate de avantajoasa, referitoare la un aparat de aer conditionat absolut ideal pentru locuinta dumneavoastra.

Samsung AR12KSFPEWQNZE face obiectul prezentarii de astazi. Un aparat performant si dotat cu tehnologii de ultima generatie capabil sa asigure un climat optim in locuinta dumneavoastra. Dispune de tehnologia Inverter, fiind inclus in clasa A+ energetica si avand 12.000 de BTU capacitate. Ofera un randament ridicat, fiind potrivit pentru incaperile de pana in 30 de mp.

                Aici un pret bun pentru acest aparat de aer conditionat
        Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale aparatului

Aparatul de aer conditionat Samsung AR12KSFPEWQNZE adopta un design modern. Unitatea interioaraeste disponibila pe alb, avand un finisaj lucios si fiind foarte compacta. Este realizata la dimensiunile de: 820 x 280 x 215 mm. Unitatea exterioara este protejata de un strat anti-coroziv, fiind construita la dimensiunile de: 660 x 275 x 242 mm. 

Cu 12.000 de BTU capacitate, aparatul se adapteaza incaperilor de pana in 30 de mp.
Performantele sale sunt ridicate, cu un randament sezonier la racire SEER de 5.6 si respectiv cu un randament de incalzire SCOP de 3.8. Aparatul este inclus in clasa A+ eneegetica, clasa A+ la racire si clasa A la incalzire, avand un consum maxim de 1130 de W la racire, respectiv de 1220 de W la incalzire. Tehnologia Inverter asigura functionarea la o capacitate optima, aparatul atingand astfel temperaturile setate cu rapiditate si mentinandu-le la valori constante.

Samsung AR12KSFPEWQNZE sta foarte bine si in ceea ce priveste functiile. Vine echipat cu functiile: racire, ventilare, incalzire, dezumidificare, precum si cu functiile speciale: 2 steep cooling, single user, protectie antibacteriana, respectuv cu modurile: night mode, auto mode si turbo. Modul Turbo ii permite aparatului sa opereze la viteza maxima pentru a atinge temperaturile cu rapiditate. Functia autocuratare impiedica formarea mucegaiului, asigurand o igiena perfecta.

Filtrul Full HD asigura o filtrare imbunatatita, eliminand chiar si particulele microscopice. Unitatea interioara beneficiaza si de protectie antibacteriana, pentru o protectie completa.

Este asadar un aparat performant si foarte echipat. Consider ca pretul este foarte bun in raport cu performantele modelului, alegerea fiind fara discutie una foarte avantajoasa. Va recomand sa-l achizitionati cu incredere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates