duminică, 8 mai 2016

Televizor LED UTOK, 80 cm, U32HD5, HD - REVIEW

UTOK este unul dintre cele mai noi brand-uri de electronice si telefoane. Lansat nu cu mult timp in urma, UTOK a devenit alegerea preferata a utilizatorilor care tin foarte mult la buget si care doresc a-si achizitiona un produs cu raport calitate pret excelent. UTOK are o gama destul de diversificata, avand in oferta tablete, telefoane si televizoare. In articolul de astazi voi vorbi despre un televizor al brand-ului care atrage atentia prin prisma faptului ca este foarte ieftin si dispune de un set de caracteristici decente. 

UTOK U32HD5 este unul dintre cele mai ieftine televizoare HD de 80 de cm care pot fi achizitionate astazi, fiind disponibil in oferta actuala la un pret deosebit de avantajos. Vine echipat cu un set de dotari standard, furnizand performante rezonabile si fiind capabil sa ofere imagini de o claritate foarte satisfacatoare. Reprezinta o alegere excelenta, fiind solutia perfecta pentru cei care tin la buget si doresc a-si achizitiona un model decent.

                              Aici un pret bun pentru acest televizor
                   Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Televizorul UTOK U32HD5 este un model nu foarte performant. Dar totusi, ofera imagini de o claritate acceptabila, venind echipat cu un ecran LED de o diagonala rezonabila.

Are un design adaptat celor mai noi standarde. Vine cu o constructie foarte compacta, avand o rama ingusta si un profil subtire. Este realizat in totalitate in culoarea neagra, avand un finisaj lucios pe suprafata frontala. Dimensiunile sunt urmatoarele: 732 x 69 x 427 mm, greutatea fiind de 4.5 kg.

Horizon U32HD5 are diagonala ecranului de 80 cm, integrandu-se la perfectie intr-un dormitor de dimensiuni medii. Are rezolutia HD Ready de 1366 x 768 pixeli, avand un contrast nativ de 900:1, un timp de raspuns de 10 ms, o luminozitate de 200 cd/mp si un unghi de vizualizare de 178 de grade. 

Modelul ofera imagini decente ca si claritate, satisfacand asteptarile unui utilizator cu pretentii nu foarte ridicate. Acesta asigura o experienta de vizualizare acceptabila, fiind perfect la redarea continutului de inalta definitie provenit din filme si canale TV. Reda destul de bine imaginile HD, fiind echipat si cu un tuner digital DVB-T/C care poate receptiona grila completa de canale SD si HD.

Sistemul de sunet din dotare are in componenta doua difuzoare. Avand o configuratie de 2 x 6 W, acesta ofera sunete decente, de o putere acceptabila.

Horizon U32HD5 are o conectivitate foarte buna, avand in vedere pretul. Are in dotare 3 port-uri HDMI prin intermediul carora poate receptiona semnalele de inalta definitie provenite de la console, media playere si alte aparate multimedia. Mai vine echipat cu o intrare scart, un port USB, dar si cu o intrare VGA care ii permite sa ofere si functionalitatea unui monitor.

La nivel multimedia, acesta vine cu functia de media player. Este capabil sa redea filmele si continutul video HD stocat pe o memorie USB externa, fiind compatibil cu numeroase formate.

Horizon U32HD5 este asadar un televizor excelent pentru pretul sau. Reprezinta in opinia mea o alegere perfecta, fiind si decent in privinta performantelor video.

Un comentariu:

  1. Cred ca ti s-a stricat tastatura..
    copy-paste ca la ponta... dar pana la urma despre ce vorbesti?
    "Televizorul UTOK U32HD5 este un model nu foarte performant"
    sau
    "Horizon U32HD5 are diagonala ecranului de 80 cm.."

    RăspundețiȘtergere

Designed By Blogger Templates