marți, 31 mai 2016

Televizor LED Horizon, 80 cm, 32HL735H, HD Ready

In ultimele articole, am vorbit despre mai multe televizoare Horizon, in cele mai multe cazuri oferind recenzii pozitive. Am mai spus si in articolele precedente ca modelele producatorului se dovedesc a fi perfecte pentru cei cu bugete limitate sau decente, fiind excelente prin prisma raportului calitate pret.

Televizorul despre care voi vorbi astazi face parte din gama accesibila a producatorului, un televizor ieftin cu pretul mai mic de 1000 de lei, absolut perfect pentru vizionarea continutului HD. Horizon 32HL735H este televizorul LED HD cu diagonala ecranului de 80 de cm care vine in intampinarea utilizatorilor aflati in cautarea unui model decent, cu pret mic. Caracteristicile modelului sunt foarte satisfacatoare, acesta oferind o experienta de vizionare absolut acceptabila. Consider ca merita achizitionat cu incredere, in opinia mea fiind excelent prin prisma mai multor aspecte.

                              Aici un pret bun pentru acest televizor
  Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului Horizon

Televizorul Horizon 32HL735H face parte din cea mai recenta gama, fiind un model cu dotari decente si cu un design modern. Are un aspect elegant, fiind evidentiat de finisaje, dar si de faptul ca este disponibil pe alb. Este confectionat in totalitate din plastic, avand o constructie compacta, o rama ingusta si o greutate redusa. In ceea ce priveste dimensiunile si greutatea, televizorul masoara 715 x 77 x 438 mm, fiind un model cu diagonala ecranului de 81 de cm.

Horizon 32HL735H este un televizor cu performante rezonabile. Acesta ofera imagini destul de clare, furnizand o experienta de vizionare multumitoare. In ceea ce priveste specificatiile tehnice, televizorul are rezolutia HD de 1366 x 768 pixeli, un contrast dinamic de 4.000:1 si o luminozitate de 300 cd/mp. Dispune si de tehnologia Clear Motion Engine, mai exact standardul celor de la Horizon referitor la claritatea imaginilor rapide. Ecranul televizorului este bazat pe tehnologia LCD-LED, panoul modelului fiind unul destul de calitativ. Televizorul ofera o imagine decenta in culori clare si naturale, un contrast relativ acceptabil si o luminozitate ridicata, asigurand o experienta mai mult decat satisfacatoare. Utilizatorii cu pretentii nu foarte ridicate vor fi satisfacuti cu siguranta de calitatea imaginilor redate, modelul Horizon fiind dupa cum spuneam unul cat se poate de acceptabil.

Pe partea audio, Horizon 32HL735H vine cu un sistem de sunet stereo, construit pe doua difuzoare si cu puterea totala de 12 W. Sistemul este sustinut de tehnologiile NICAM Stereo si Dolby Digital Plus, avand in componenta si un egalizator in 5 benzi. Calitatea asigurata este una acceptabila.

Dotarile multimedia sunt standard. Horizon 32HL735H este un model non-smart care are in dotare 2 functii speciale: functia de player multimedia si functia recorder. Mai exact, acesta poate reda continutul multimedia (filme, muzica si poze) stocat pe o memorie USB externa si inregistra tot pe o memorie externa continutul difuzat pe canalele TV.

Televizorul Horizon poate receptiona canalele TV la calitatea optima, avand in dotare un tuner DVB si fiind echipat cu un slot CI+ care ii permite sa decodeze grila completa de canale.
Sta relativ bine si pe partea de conectivitate, integrand: 1 port HDMI, 1 intrare SCART, 1 intrare component, 1 intrare PC, 1 port USB, 1 iesire audio digitala si 1 slot CI+.
Actualul model este si foarte eficient, avand un consum de numai 41 de W.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates