duminică, 29 mai 2016

Televizor LED Daewoo, 101 cm, L40R640CTE, Full HD

Piata televizoarelor a devenit una extrem de competitiva, mai ales acum cand o parte din producatori s-au axat pe modelele low-cost. Daca va aflati in cautarea unui televizor de o buna calitate, dar nu aveti la dispozitie un buget mare, va propun sa alegeti modelul L40R640CTE de la Daewoo.

Reprezinta cam tot ceea ce si-ar putea dori un utlizator cu pretentii rezonabile, interesat sa beneficieze de imagini clare si de o functionalitate multimedia interesanta. Este un televizor decent, care vine echipat cu un ecran LED cu rezolutia Full HD, cu un sistem de sunet Dolby Digital si cu functia de player multimedia. Poate fi achizitionat astazi, fiind disponibil la un pret promotional extrem de rezonabil. Modelul ofera un raport calitate pret favorabil, fiind unul dintre cele mai atractive televizoare Full HD din categoria actuala.

                             Aici un pret bun pentru acest televizor
         Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Daewoo L40R640CTE face parte din cea mai recenta gama, avand un design de o eleganta superioara. Este realizat in totalitate in culoarea neagra, fiind confectionat din plastic si acoperit de un finisaj mat. Are o rama destul de subtire si un stand cu doua picioare, avand urmatoarele dimensiuni: 908 mm latime, 571 de mm inaltime si 81.4 mm grosime. Este astfel un televizor destul de subtire care prezinta o constructie bine definita, integrandu-se la perfectie in orice locuinta.

Atunci cand vine vorba de imagine, tind sa specific ca Daewoo L40R640CTE este un televizor cu performante rezonabile. Modelul are diagonala de 101 cm, fiind dotat cu un ecran LED cu rezolutia Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Ecranul bazat pe tehnologia Direct LED ofera unghiuri de vizualizare destul de generoase si imagini mai clare. Acesta ofera o experienta de vizionare foarte satisfacatoare, asigurand imagini cu un contrast decent si culori naturale. Vine echipat si cu tehnologia Meta Data Genuine Image care asigura procesarea eficienta a scenelor in miscare si reducerea zgomotului de imagine. Consider ca un utilizator cu pretentii nu foarte ridicate va fi multumit de calitatea imaginilor redate. Acesta se va dovedi perfect pentru vizionarea continutului TV la calitate HD, fiind un model absolut rezonabil.

Pe partea audio, Daewoo L40R640CTE vine echipat cu un sistem de difuzoare stereo, sustinut de o tehnologie inovatoare de procesare a sunetului. Calitatea sunetelor este una acceptabila, televizorul asigurand o experienta audio destul ce captivanta.

Fiind un televizor din generatia actuala, Daewoo L40640CTE integreaza si o functie speciala. Functia de player multimedia ii permite modelului sa redea filmele, videoclipurile si muzica, acesta fiind compatibil cu memoriile externe de tip HDD extern dau stick USB, precum si cu o gama variata de formate media.

Televizorul Daewoo are in dotare si un tuner digital. Tunerul DVB-T/DVB-C asigura receptionarea canalelor TV la calitate HD, in conditii excelente.

Pe partea de conectivitate, modelul integreaza doar: 1 port HDMI compatibil cu sursele de inalta definitie, 1 intrare VGA PC, 1 intrare USB si un slot CI+.

In concluzie, Daewoo L49R640CTE este un model decent care merita toata atentia. Cu performante acceptabile, acesta ofera cam tot ce se putea la acest pret extrem de rezonabil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates