duminică, 29 mai 2016

Televizor LED Smart Horizon, 109 cm, 43HL733F, Full HD

Utilizatorilor aflati in cautarea unui televizor accesibil cu functii SMART, le recomand modelul Horizon 43HL733F. Fiind unul dintre cele mai ieftine televizoare Full HD cu diagonala ecranului mai mare de 100 de cm, acesta vine in intampinare cu un set de caracteristici decente.

Este un model cu performante rezonabile pe partea de imagine, fiind dotat cu un ecran LED Full HD si cu tehnologia CME si fiind capabil sa ofere o experienta de vizionare care va satisface asteptarile referitoare la contrast, culoare si claritate. Vine echipat cu un sistem de sunet Dolby Digital, dar si cu o conectivitate decenta. Acesta ofera accces si la internet, fiind un model SMART dotat cu un set de aplicatii dedicate. Consider ca modelul Horizon 43HL733F este excelent la acest pret, avand in vedere ca este Full HD, SMART si destul de bine echipat.

                              Aici un pret bun pentru acest televizor
        Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Televizorul Horizon vine cu un design modern, adaptat generatiei din care face parte. Acesta este compact si subtire, integrandu-se la perfectie in orice incapere. Modelul are o rama ingusta si un finisaj mat, fiind destul de elegant. Este realizat in totalitate din plastic, avand calitatea constuctiei decenta. Are urmatoarele dimensiuni: 930 x 544 x 79 mm si o greutate de 11.5 kg.

Horizon 43HL733F are diagonala ecranului de 109 cm, fiind capabil sa asigure o experienta de vizionare decenta. Ecranul este bazat pe tehnologia Direct LED, avand rezolutia Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Are un contrast dinamic de 1.200:1, o luminozitate de 300 cd/mp si un unghi de vizualizare de 178 de grade. La nivelul imaginii, remarcam tehnologia CME - Clear Motion Engine, care combina procesarea video unica cu numarul ridicat de cadre si rata de reimprospatare superioara, pentru a asigura claritate scenelor rapide, in miscare. Datorita tehnologiei LED, televizorul ofera imagini ce beneficiaza de un contrast mai mare si culori mai naturale, asigurand per total o experienta mai captivanta. Performantele la nivel de imagine sunt rezonabile, utilizatorul fiind cu siguranta multumit de ceea ce ofera acest televizor.

La nivel audio, Horizon 43HL733F vine cu un sistem de sunet stereo. Sistemul este construit pe doua difuzoare, avand puterea totala de 12 W. Acesta este sustinut de tehnologiile NICAM Stereo si Dolby Digital Plus, fiind echipat si cu un egalizator in 5 benzi.

Horizon 43HL733F este un televizor multimedia care ofera acces si la aplicatiile online. Este un model SMART care vine echipat cu mai multe aplicatii dedicate, printre care: YouTube, Netflix, Facebook, Twitter si Opera Open Browser. Poate fi incarcat si cu alte aplicatii din portatul Opera TV Store. Televizorul are o interfata prietenoasa si intuitiva, asigurand viteze relativ decente.
Pe partea de multimedia, acesta mai vine cu aplicatiile de player multimedia si PVR, fiind un model destul de bine echipat dupa cum putem observa.
Modelul are in dotare si un tuner digital DVB, fiind capabil sa receptioneze la calitate SD si HD canalele disponibile pe reteaua de cablu TV.

Televizorul Horizon are o conectivtate decenta, fiind dotat cu: 2 port-uri HDMI, 1 intrare SCART, 1 intrare component, 1 intrare PC, 2 iesire audio, un port LAN RJ-45 si cu un slot CI+.
Acesta are si un consum foarte redus, fiind foarte eficient datorita consumului de doar 63 de W.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates