marți, 31 mai 2016

Televizor LED Smart Horizon, 124 cm, 49HL733F, Full HD

Televizoarele Horizon sunt absolut excelente pentru utilizatorii cu pretentii nu foarte ridicate si bugete limitate sau rezonabile. Modelele producatorului acopera foarte bine categoriile low-end si entry-level, Horizon venind in intampinare cu o gama destul de diversificata, alcatuita din televizoare de o calitate acceptabila. Horizon 49HL733F este unul dintre cele mai accesibile televizoare SMART cu diagonala ecranului de 124 de cm si rezolutia Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Reprezinta alegerea perfecta pentru cei care doresc a beneficia la un pret nu foarte mare de o experienta de vizionare si multimedia foarte satisfacatoare. Actualul model dispune de caracteristicile esentiale, oferind performante rezonabile si imagini de o claritate destul de ridicata. In continuarea acestui articol, voi vorbi despre caracteristicile si performantele televizorului Horizon.

                       Aici un pret bun pentru acest televizor Horizon
       Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

La nivel de design, avem de a face cu un model elegant care beneficiaza de o constructie stilata. Televizorul are un finisaj lucios in partea frontala, fiind echipat cu o rama ingusta si cu un suport de masa cu doua picioare. Are o grosime de doar 80 de mm, 1134 de mm latime si 705 mm inaltime, cantarind 14.5 kg. Carcasa este realizata in totalitate din plastic, calitatea constructiei fiind una destul de buna. Horizon 49HL733F se va integra foarte bine in orice decor multumita elementelor stilistice care il scot in evidenta.

Cu o diagonala de 124 de cm, acesta va satisface asteptarile referitoare la marime, fiind un televizor ideal pentru living. Vine echipat cu un panou destul de calitativ bazat pe tehnologia Direct LED, avand rezolutia Full HD de 1920 x 1080 P. La nivelul caracteristicilor, remarcam luminozitatea de 300 cd/mp, contrastul dinamic de 1.200:1 si unghiurile de vizualizare de pana la 178 de grade. Este prezenta si tehnologia Clear Motion Engine care asigura imagini in miscare foarte clare. Tehnologia LED asigura o mai buna calitate, oferind imagini care beneficiaza de culori naturale, un contrast ridicat si detalii fine. Performantele pe partea video ale modelului Horizon se incadreaza in limite rezonabile, experienta de vizionare asigurata fiind una destul de captivanta.

Pe partea de sunet, modelul vine cu un sistem stereo cu puterea de 2 x 8 W, sustinut de tehnologiile NICAM Stereo si Dolby Digital Plus. 

Horizon 49HL733F este un televizor dotat si cu functii SMART. Cu toate ca nu integreaza un sistem de operare atat de bine optimizat, acesta ofera acces la aplicatiile populare ale retelelor de streaming si socializare, la aplicatii de stiri, vreme sau videoclipuri. Ofera acces la portalul Opera TV Store, venind si cu browser-ul de internet Opera Open Browser. Poate reda si continutul disponibil pe USB sau pe reteaua locala cu ajutorul functiei de media player, dar si inregistra continutul difuzat la TV.

Are in dotare si un tuner DVB, fiind capabil sa receptioneze grila completa de canale.
Conectivitatea este una decenta, fiind disponibile: 2 port-uri HDMI, 1 intrare SCART, 1 intrare component, 1 intrare VGA, 1 intrare USB, 1 iesire audio optica, 1 port RJ-45 LAN si 1 slot CI+.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates