joi, 5 mai 2016

Frigider cu 2 usi Beko RDSA290M20X, 278 l, Clasa A+, H 162 cm, Inox

Frigiderele Beko sunt proiectate pe baza tehnologiilor moderne, oferind calitate si fiabilitate la preturi accesibile pentru toate buzunarele. Acestea reprezinta alegerea ideala pentru cei cu bugete nu atat de generoase, care doresc a-si achizitiona un aparat frigorific de o buna calitate. Utilizatorilor aflati in cautarea unui aparat frigorific Beko, le recomand modelul RDSA290M20X.

Frigiderul are un pret de lista de 1349 de lei, fiind echipat cu pachet de dotari standard. Este potrivit pentru familiile cu 2 sau 3 membri, avand o capacitate destul de generoasa de 278 de litri. Vine echipat cu 2 compartimente separate, dispunand de un spatiu bine organizat. Este dotat cu un sistem de racire static si cu protectie antibacteriana, fiind si foarte eficient in ceea ce priveste consumul. Acesta este construit din inox, fiind destul de compact. Un frigider accesibil pe care il recomand cu toata increderea, raportul calitate pret excelent si alte aspecte fiind motivele care ma determina sa fac aceasta alegere.

                            Aici un pret bun pentru acest frigider
                  Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Beko RDSA290M20X este un frigider modern cu aspect elegant care face evidentiat. Este confectionat din inox, avand o latime standard de 59.5 cm, o adancime de 60 cm si o inaltime de 162 de cm. Are in dotare 2 usi separate, manerele integrate, venind cu deschiderea standard pe partea dreapta.

Fiind vorba de un frigider si nu de o combina frigorifica, acesta prezinta o compartimentare putin diferita. Are compartimentul de congelator dispus in partea superioara si compartimentul de frigider dispus in partea inferioara. Capacitatea neta totala este de 278 de litri, frigiderul avand 209 litri, iar congelatorul 69 de litri. 

Frigiderul este dotat cu 4 rafturi, 1 suport sticle, 1 compartiment legume/fructe si 3 suporturi de usa. Rafturile sunt confectionate dintr-o sticla cu rezistenta inalta ce poate sustine inclusiv greutatile mai ridicate. Compartimentul vine echipat si cu iluminare, dar si cu un termostat reglabil ce permite potrivirea temperaturilor interioare. Compartimentul de congelator este separat de 1 singur raft, avand ca si caracteristici capacitatea de congelare de 4 kg la 24 de ore.

Beko RDSA290M20X ofera si protectie antibacteriana, fiind echipat cu un set de garnituri speciale ce contin aditivi ce previn formarea bacteriilor si a microorgansimelor.

Frigiderul vine echipat cu un sistem de racire clasic. Sistemul static ofera performante rezonabile, in conditii de eficienta ridicata, mentinand temperaturie si umiditatea la valori optime. Acesta mentine alimentele in conditii perfecte, proaspete, pentru perioade de timp cat mai imdelungate.

Frigiderul Beko este inclus in clasa A+ energetica, avand un consum foarte bun, cu pana la 24% mai redus in comparatie cu al unui alt aparat din clasa A. Acesta consuma 255 de kW pe an, un consum redus daca stam sa analizam. Are o autonomie fara curent de pana la 19 ore, facand fata cu brio si penelor de curent. In ceea ce priveste zgomotul produs, acesta este de doar 42 de dB.

Beko RDSA290M20X este asadar un frigider perfect in toate bucatariile, pretul mic si capacitatea generoasa asigurand ca este perfect pentru persoanele cu bugete nu atat de generoase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates