vineri, 13 mai 2016

Televizor LED Horizon, 80 cm, 32HL737H, HD Ready - REVIEW

Cam toti producatori au in oferta actuala televizoare HD ieftine, cu pretul mai mic de 1000 de lei. Daca nu aveti la dispozitie un buget mare, dar va aflati in cautarea unui model HD cu o diagonala rezonabila, va ofer o recomandare cat se poate de avantajoasa.

Horizon 32HL737H este unul dintre cele mai accesibile televizoare care pot fi achizitionate astazi, un televizor potrivit pentru cei cu bugete limitate care isi doresc un model decent si excelent din punctul de vedere al raportului calitate pret. Avand un pret de lista de 899 de lei, dar disponibil la oferta, televizorul Horizon se dovedeste a fi excelent prin prisma mai multor aspecte. In primul rand, acesta ofera un raport calitate pret favorabil, iar in al doilea ofera performante decente pe partea de imagine. Are diagonala de 80 de cm si o constructie compacta, fiind perfect in locuinta dumneavoastra.

                           Aici un pret bun pentru acest televizor
                  Aici toate caracteristicile si specificatiile complete

Televizorul Horizon 32HL737H vine in intampinare cu un design clasic, fiind destul de compact pentru a putea fi amplasat in orice camera. Are 715 mm inaltime, 438 de mm latime si 77 de mm grosime, respectiv o greutate de 5.5 kg. Modelul prezinta un finisaj stilat, avand rama lucioasa si profilul lateral mat. Rama este subtire, suportul de masa fiind cu 2 picioare.

Cu toate ca este un model ieftin, Horizon 32HL737H este un televizor rezonabil, cu performante decente pe partea de imagine. Acesta vine echipat cu un ecran Direct LED, cu rezolutia HD de 1366 x 768. Are diagonala de 80 de cm, fiind perfect atat in dormitor, cat si intr-o sufragerie. Ecranul are un contrast dinamic de 4.000:1, o luminozitate de 300 cd/mp si un unghi de vizibilitate de pana la 178 de grade. Televizorul Horizon vine echipat si cu tehnologia Clear Motion Engine, care consta in reproducerea fidela a scenelor rapide prin utilizarea unor algoritmi speciali de procesare. Acesta ofera imagini destul de clare, cu un contrast decent si culori naturale, asigurand o experienta de vizionare foarte satisfacatoare. Cei cu pretentii nu foarte ridicate vor fi multumiti de calitatea imaginilor afisate, performantele modelului fiind dupa cum spuneam acceptabile.

Imaginile sunt completate de sunetul stereo redat prin difuzoarele cu puterea de 2 x 6 W. Sistemul audio este sustinut de tehnologiile: Dolby Digital Plus si NICAM, avand si un egalizator in 5 benzi automat. Sunetele redate sunt de o claritate acceptabila, puterea de 12 W dovedindu-se a fi suficienta in majoritatea cazurilor.

Horizon 32HL737H nu este un televizor smart, ceea ce era de asteptat. Dar, are in dotare doua functii speciale: functia de player multimedia si functia de personal video recoder. Functia de media player ii permite sa redea continutul multimedia stocat pe o memorie USB externa, filmele si muzica. Functia de recorder asigura inregistrarea continutului TV vizionat pe un HDD.
Receptionarea canalelor se realizeaza in digital, fiind asigurata de catre tunerul DVB-C/DVB-T integrat.

Conectivitatea este una standard, fiind alcatuita din: port-ul HDMI, intrarea component, intrarea composite, intrarea VGA PC, port-ul USB si slotul CI+.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates