luni, 6 martie 2017

Televizor LED Smart Samsung, 138 cm, 55KU6092, 4K Ultra HD - REVIEW

4K Ultra HD a devenit noul standard in randul televizoarelor moderne ce fac parte din cele mai recente serii. Acesta determina o rezolutie foarte ridicata a panoului, un model 4K avand de 4 ori mai multi pixeli in comparatie cu unul Full HD, respectiv o rezolutie de 3840 x 2160 P. Televizoarele 4K pot oferi imagini cu adevarat impresionante, furnizand o experienta de vizualizare cat mai apropiata de realitate.

In articolul de astazi voi vorbi despre un model din gama de pret entry, care impresioneaza prin prisma mai multor aspecte, cu performante excelente pe partea de imagine, cu functii SMART in dotare si cu un aspect elegant care se face evidentiat. Samsung 55KU6092 este potrivit pentru cei care doresc a beneficia de o experienta vizuala si multimedia superioara, la un pret absolut rezonabil. Este un televizor 4K Ultra HD cu diagonala ecranului de 138 de cm, echipat cu tehnologii precum: Micro Dimming, Pur Color, HDR si Motion Rate, cu functii inteligente, cu un procesor cu 4 nuclee si cu alte caracteristici excelente.

Aici un pret foarte bun pentru acest televizor

Televizor LED Smart Samsung, 138 cm, 55KU6092, 4K Ultra HDTelevizorul Samsung se impune printr-un design compact si foarte elegant. Similar altor modele din generatia curenta, acesta prezinta o constructie moderna, cu elemente stilistice bine definite. Acesta este disponibil pe negru, avand un finisaj atractiv si o rama foarte subtire. Suportul usor curbat se completeaza la perfectie cu profilul slim, televizorul fiind evidentiat astfel de partea estetica. In ceea ce priveste dimensiunile, acesta masoara: 1243 x 787 x 310 mm, integrandu-se la perfecite in decorul unei incaperi spatioase.

Samsung 55KU6092 vine echipat cu un panou LCD-LED, avand o diagonala generoasa, de 138 de cm mai exact. Televizorul ofera performante superioare, avand rezolutia 4K Ultra HD de 3840 x 2160 P si fiind insotit de mai multe tehnologii moderne. Acesta asigura o experienta de vizionare excelenta, care transpune utilizatorul in centrul actiunii. Imaginile sunt clare si detaliate, fiind reproduse cu cea mai inalta fidelitate. Culorile sunt vii si naturale, contrastul fiind unul foarte ridicat. In ceea ce priveste tehnologiile superioare, avem: Contrast Enhncer, Micro Dimming, High Dynamic Range, Pur Color, PQI 1300 si Clear Motion Rate 100. Aceste tehnologii se completeaza perfect una pe cealalta, determinand  perfectiunea imaginii referitor la claritate, culoare, contrast, claritate si fluiditate. Rezultatele sunt impecabile, actualul model oferind astfel o imagine care impresioneaza cu siguranta.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale acestui model

Sistemul audio este stereo, fiind construit pe doua canale de tip Full Range. Acesta genereaza o putere RMS de 2 x 10 W, dispunand si de tehnologia DTS. Asigura un sunet clar si echilibrat ce se completeaza la perfectie cu imaginea si care se dovedeste a fi suficient in cele mai multe dintre cazuri

Televizorul sta foarte bine si in ceea ce priveste partea SMART. Acesta furnizeaza o experienta multimedia completa, oferind acces la o gama variata de continut. Are la baza o interfata prietenoasa, care ruleaza impecabil, asta si multumita procesorului Quad Core care asigura viteze ridicate. 
Aplicatiile disponibile sunt numeroase, portalul Smart Hub asigurand accesarea continutului preferat cu rapiditate. Televizorul integreaza si aplicatia de player multimedia care permite redarea continutului disponibil pe un mediu de stocare extern.

Pe partea de conectivitate, modelul integreaza: 3 port-uri HDMI, 2 port-uri USB, 1 x composite, 1 x component, 1 x audio digital, 1 x slot CI+, 1 conector RJ-45 si Wi-Fi. Dupa cum putem observa, o conectivitate variata care transforma televizorul in dispozitivul multimedia central al casei.

Canalele TV pot fi receptionate in format HD, asta multumita tunerului digital DVB-C/T.
In concluzie, avem de a face cu un televizor calitativ din toate privintele, care se ridica se ridica la inaltimea asteptarilor, furnizand performante excelente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates