vineri, 31 martie 2017

Masina de spalat rufe Beko WTV9632X0, 9 KG, 1200 RPM, Clasa A+++,Display LED, Alb

Dupa cum spuneam si in articolele precedente, recomand aparatele Beko cu toata increderea. Apreciez faptul ca electrocasnicele producatorului sunt calitative si fiabile, dar si ca ofera un raport calitate pret favorabil. In articolul de astazi voi vorbi despre o masina de spalat Beko care surprinde prin prisma multor aspecte.

Beko WTV9632X0 este o masina care impresioneaza in special datorita fiabilitatii si performantelor furnizate. Aceasta este potrivita familiilor mai numeroase, mai ales datorita capacitatii generoase de incarcare, asigurand o spalare performanta, cu rezultate impecabile. Caracteristicile masinii sunt foarte bune, modelul avand: 9 kg capacitate, 1200 de rotatii viteza de centrifugare, 15 programe de spalare si o incadrare in cea mai buna clasa a eficientei, clasa A+++ energetica.



Masina de spalat rufe Beko WTV9632X0, 9 KG, 1200 RPM, Clasa A+++, Display LED, AlbBeko WTV9632X0 este o masina de spalat atractiva in ceea ce priveste partea estetica. Este disponibila pe alb, avand un finisaj foarte bine realizat. Insertiile la nivelul hubloului si al panoului de control ii confera o stilistica superba, aceasta mai dispunand si de alte elemente moderne. Cu toate ca are o capacitate generoasa, este destul de compacta, fiind realizata la dimensiunile de: 84 x 60 x 60 cm si avand o greutate de 76 de kg.

Beko WTV9632X0 este modelul cu cea mai mare capacitate din gama. Avand 9 kg capacitate de incarcare, va satisface asteptarile unei familii mai numeroase. Usa extra-large permite incarcarea cu usurinta si a articolelor mai voluminoase, design-ul special al cuvei Aquawave furnizand conditii optime pentru o curatare foarte eficienta.

Masina are o viteza de centrifugare maxima de 1200 de rotatii, oferind si optiunea ajustarii pe diferite nivele. In ceea ce priveste nivelul de zgomot, acesta este de 61 de dB in etapa de spalare, respectiv de 76 de dB in etapa de centrifugare.

Beko WTV9632X0 vine echipata cu un numar mare de programe, oferind performante ridicate indiferent de situatie. Cele 15 programe vor asigura rezultate impecabile, la spalarea articolelor din tesaturi delicate sau mai putin delicate, cu grade de murdarie variate. Printre programele disponibile se regasesc: bumbac, lana, sintetice, mix, Delicate 40, Hygene 20 si Baby Protect. Masina vine echipata si cu functia de programare inrarziata. Panoul de control dispune de o interfata simplista si intuitiva, masina fiind foarte usor de programat astfel. In ceea ce priveste functiile speciale, regasim: tehnologia Aquafusion, care valorifica la maxim resursele consumate, sistemul electronic de control al balansului si de sistemul de control al excesului de apa.

Eficienta este una foarte ridicata, masina fiind incadrata in cea mai eficienta clasa, A+++ mai exact. Avand un consum de doar 1.25 de kW in programul standard, aceasta va genera garantat economii la factura de electricitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates