luni, 6 martie 2017

Televizor LED Curbat Smart Samsung, 123 cm, 49KU6172, 4K Ultra HD - REVIEW

Televizoarele Samsung din generatia anului 2016 beneficiaza de pe urma celor mai recente inovatii. Samsung 49KU6172 este reprezentarea perfecta a unui model excelent prin prisma performantelor furnizate. Un televizor care incorporeaza tehnologii de ultima generatie pentru a oferi imagini de o claritate uimitoare, in format 4K.

Este vorba despre un model curbat cu o diagonala destul de generoasa, dotat cu un panou LCD-LED 4K Ultra HD si cu tehnologii precum: High Dynamic Range, Pur Color, Clear Motion Rate, Wide Color Enhancer, etc. Acesta ofera performante exceptionale la nivel de imagine, furnizand o experienta de vizionare impresionanta care transpune utilizatorul exact in mijlocul actiunii. Un televizor cu dotari excelente si un pret decent, potrivit pentru utilizatorii cu bugete rezonabile care doresc a fi la curent cu tehnologia de ultima generatie.

Aici un pret foarte bun pentru acest televizor

Televizor LED Curbat Smart Samsung, 123 cm, 49KU6172, 4K Ultra HDSamsung 49KU6172 este un model excelent prin design Televizorul are un aspect foarte bine realizat, avand ca element definitoriu principal ecranul curbat. Acesta lasa o impresie deoesbita, integrandu-se la perfectie in decorul unei locuinte. Este incadrat de o rama subtire, avand un finisaj modern si bine definit. Mai beneficiaza de un suport de masa cromat, fiind evidentiat si de faptul ca este realizat din materiale de o calitate superioara. Este potrivit in aproape orice incapere, avand ca si dimensiuni: 1104 mm latime, 701 mm inaltime si 119 mm grosime.

Avand la baza tehnologii moderne, Samsung 49KU6172 ofera imagini de o claritate absolut superba. Fiind un model curbat, acesta creeaza o experienta de vizionare uimitoare, care consta in imagini clare si detaliate, reproduse cu fidelitate.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Acesta vine echipat cu un ecran LED de 123 de cm, avand incredibila rezolutie 4K Ultra HD de 3840 x 2160 pixeli. Integreaza mai multe tehnologii avansate, asigurand performante exceptionale pe partea de imagine. Tehnologiile: Hygh Dyamic Range, Pur Color, Clear Motion Rate, Contrast Enhancer, Micro Dimming si Upsclarer 4K asigura obtinerea unor rezultate superioare, determinand perfectiunea imaginii. De exemplu, Pur Color asigura perfectiunea culorii, exprimand o gama mult mai larga de nuante datorita procesarii avansate. Veti fi cu siguranta impresionat de performante imaginii, obtinand rezultate superioare in special la redarea continutului HD sau UHD.

Sistemul audio este insotit de tehnologiile Dolby Digital Plus si DTS Studio Sound. Acesta vine in completarea imaginilor, oferind un sunet clar si foarte echilibrat.

In ceea ce priveste partea multimedia, Samsung 49KU6172 este un televizor cu functii SMART foarte bine echipat. Acesta asigura o experienta completa, avand la baza un sistem de operare avansat si o interfata moderna, carora li se adauga un numar mare de aplicatii. Modelul permite accesarea rapida a continutului din diferite surse, avand integrate aplicatii ca: YouTube, HBO Go sau Netflix.
Mai vine echipat cu: Wi-Fi Direct, Mirroring si Connect Share, precum si cu alte functii superioare. Procesorul cu 4 nuclee ofera posibilitatea rularii aplicatiilor in pararel, furnizand performante excelente.

Pe partea de conectivitate, regasim: 3 port-uri HDMI, 2 port-uri USB, 1 x Composite, 1 x Scart, 1 x Audio Digital si 1 x RJ-45, dar si o conexiune Wi-Fi. Acesta mai are in dotare tuner digital care asigura receptionarea canalelor TV la o claritate ridicata.

Este in concluzie un televizor excelent prin prisma performantelor, reprezentand o alegere foarte avantajoasa. Va recomand cu incredere sa-l achizitionati, mai ales la acest pret exceptional.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates