sâmbătă, 25 martie 2017

Laptop Lenovo B50-80 cu procesor Intel® Core™ i3-4030U 1.90 GHz, Haswell, 15.6'', 4GB, 500GB, DVD-RW, Intel® HD Graphics 4400, FingerPrint Reader, Free DOS, Black

Oferta de astazi cuprinde numeroase laptop-uri fiabile, multe dintre acestea fiind disponibile la preturi foarte atractive. In articolul de astazi voi vorbi despre un model al brand-ului Lenovo, care face parte din gama entry level si vine cu o configuratie mai mult decat decenta. IdeaPad B50-80 reprezinta solutia ideala pentru cei care isi doresc un dispozitiv cu performante rezonabile, care sa sustina activitatile uzuale.

Acesta ofera un raport calitate pret favorabil, venind cu un pachet de dotari destul de bune, anume cu o configuratie hardware suficient de puternica, cu un ecran HD, cu un design modern si cu alte caracteristici excelente. Dispozitivul asigura o experienta multimedia foarte satisfacatoare, avand la baza un procesor Intel Core i3 din a cincea generatie, o placa video HD Graphics si o memorie RAM DDR3 care poate fi upgradata. Este si portabil, fiind potrivit in orice situatie. Consider ca merita luat in considerare, fiind unul dintre cele mai bune dispozitive din categoria de pret actuala.

Aici un pret foarte bun pentru acest laptop


Laptop Lenovo IdeaPad B50-80 cu procesor Intel® Core™i3-5005U 2.00GHz, Broadwell™, 15.6", 4GB, 1TB, DVD-RW, Intel® HD Graphics, Free DOS, BlackLenovo B50-80 se impune printr-un design stilat, tipic acestei serii. Dispozitivul prezinta o constructie moderna, fiind disponibil pe negru si avand un finisaj mat care arata foarte bine. Este realizat din plastic in totalitate, fiind un dispozitiv compact ce poate fi transportat cu usurinta pe oriunde. Acesta masoara: 380 x 24.7 x 262 mm, avand o greutate de 2.32 kg.

Vine echipat cu o tastatura Accutype si cu un touchpad multitouch, oferind o productivitate ridicata in redactare si o experienta foarte placuta in utilizare.

Conectorii sunt dispusi pe laterale, actualul model avand in dotare: 3 port-uri USB (2 de tip 3.0 si 1 x 2.0), 1 port VGA, 1 port HDMI, 1 conector RJ-45 si o conector audio de 3.5 mm. Modelul dispune atat de conectivitate Bluetooth, cat si de Wi-Fi.

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Ecranul utilizeaza tehnologia TN, afisand imagini de o claritate ridicata, dar avand unghiuri limitate de vizualizare. Un ecran de tip LCD-LED, cu diagonala de 15.6 inch si rezolutia HD de 1366 x 768 p, cu performante rezonabile, care va satisface asteptarile aproape in totalitate.

Sistemul de sunet al modelului este alcatuit dintr-un set de difuzoare stereo, beneficiind de pe urma tehnologiei Dolby Advanced Audio si furnizand o putere suficienta. La nivel multimedia mai regasim: o unitate DVD-RW, un cititor de carduri, o camera web HD, respectiv un microfon. Dispozitivul integreaza si un cititor de amprente, adaugand astfel un plus de securitate in cazul stocarii unor date importante.

In ceea ce priveste performantele, Lenovo B50-80 integreaza o configuratie proiectata sa sustina cele mai multe activitati uzuale. Acesta este potrivit pentru task-urile zilnice, oferind o experienta fluenta. Dispzotivul are la interior un procesor Intel Core i3-5005U din a cincea generatie, cu arhitectura Broadwell, 2 nuclee, 3 MB de memorie cache si care ruleaza la frecventa de 2000 de MHz, un procesor cu o putere relativ suficienta, capabil sa furnizeze performante decente. Placa video este integrata, avand la baza un chipset Intel HD Graphics 4400. Memoria RAM are capacitatea de 4 GB, fiind de tipul DDR3 si avand o frecventa de 1600 de MHz. Se dovedeste a fi suficienta, insa poate fi upgradata pana la 16 GB pentru un nivel mai ridicat de performanta.

Pe partea de stocare, Lenovo B50-80 integreaza un HDD ce poate inmagazina o cantitate generoasa de fisiere. Are 500 de GB capacitate, stocand un volum mare de informatie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates