sâmbătă, 25 martie 2017

Laptop Lenovo IdeaPad 100-15IBD cu procesor Intel® Core™ i5-4288U2.60GHz, Haswell™, 15.6", 8GB, 1TB, DVD-RW, nVidia GeForce 920MX 2GB,Free DOS, Black

Un laptop performant nu trebuie sa coste o avere, iar acest aspect este demonstrat de modelele care fac parte din cele mai recente serii. Lenovo IdeaPad 100-15IBD este exemplul perfect al unui dispozitiv accesibil, cu performante mai mult decat decente. Acesta vine echipat cu o configuratie hardware moderna, avand la interior: un procesor Intel Core i5 puternic, o placa video dedicata NVIDIA si o memorie RAM DDR3 generoasa, fiind capabil in a sustine cele mai multe activitati rulate si a furniza o experienta multimedia de calitate.

Este potrivit atat pentru task-urile de birou, cat si pentru cele multimedia, fiind potrivit utilizatorilor cu bugete limitate care doresc un model entry-level cu un raport calitate pret cat mai bun. Dotarile sunt foarte bune pentru un model din categoria de pret curenta, alegerea fiind una excelenta.

Aici un pret bun pentru acest laptop

Laptop Lenovo IdeaPad 100-15IBD cu procesor Intel® Core™ i5-4288U 2.60GHz, Haswell™, 15.6", 8GB, 1TB, DVD-RW, nVidia GeForce 920MX 2GB, Free DOS, BlackIdeaPad 100-15IBD prezinta un design modern si compact, fiind un dispozitiv portabil si usor de transportat. Este realizat la dimensiunile de: 378 x 22.6 x 265 mm, avand 2.3 kg greutate. Calitatea constructiei este una decenta, acesta fiind realizat dintr-un plastic destul de rezistent. Laptop-ul prezinta un finisaj mat, fiind disponibil pe negru si avand un aspect foarte elegant.

Tastatura AccuType ofera o productivitare ridicata, touchpad-ul multitouch asigurand o precizie superioara, pentru un control foarte bun.

In ceea ce priveste performantele, avem de a face cu un dispozitiv echipat cu o configuratie hardware de calitate. Acesta integreaza un set de componente moderne, fiind capabil astfel sa va ajute in cele mai multe task-uri de birou sau multimedia. 

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Lenovo 100-15IBD are la baza un procesor Intel Core i5 cu doua nuclee, model 4288U, oferind astfel o putere superioara. Procesorul face parte din a patra generatie, fiind construit pe o arhitectura Haswell, la 22 de nm. Acesta ruleaza la frecventa de 2600 de MHz, dar poate atinge pana la 3100 de MHz, asta multumita tehnologiei Turbo Boost. Placa video este dedicata, ceea ce permite obtinerea unor mai bune performante in activitati multimedia precum jocurile. Aceasta se bazeaza pe un chipset NVIDIA 920MX, avand o memorie de 2 GB. Configuratia este completata de memoria RAM DDR3 de 8 GB, fiind astfel o configuratie puternica care va furniza performante excelente.

Stocarea este asigurata de HDD-ul de 1TB care pfera o capacitate suficienta pentru inmagazinarea unui numar mare de fisiere.

Display-ul este un LCD-LED cu rezolutia HD de 1366 x 768 p si diagonala de 15.6 inch. Are la baza tehnologia TN, oferind imagini clare si naturale, dar avand ca puncte slabe unghiurile limitate de vizualizare.

La nivel multimedia, regasim: unitate DVD-RW, cititorul de carduri, microfonul, camera web si sistemul audio. Conectivitatea este una standard, fiind alcatuita din: 1 port USB 2.0, 1 port USB 3.0, 1 port HDMI, 1 conector RJ-45 si un jack audio de 3.5 mm.

Autonomia este una de aproximativ 4 ore, o autonomie medie care va permite sa duceti la bun sfarsit task-urile din orice imprejurare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates