vineri, 31 martie 2017

Masina de spalat rufe 6th Sense Colours Whirlpool FDLR 70220 S, 1200rpm, 7 kg, Display Smart, Clasa A+++, Silver

Whirlpool este unul dintre cele mai apreciate brand-uri de electrocasnice, cu o gama foarte diversificata de aparate. In articolul de astazi voi vorbi despre masina de spalat Whirlpool FDLR 70220 S, care vine cu tehnologia 6th Sense pentru a oferi performante superioare si o eficienta ridicata.

Un model care se face remarcat prin prisma mai multor aspecte, prin design si in ceea ce priveste performantele in special. Ofera un raport calitate pret favorabil, fiind o masina cu: 7 kg capacitate, 1200 rpm viteza de centrifugare, 15 programe de spalare, incadrata in cea mai eficienta clasa de eficienta, A+++ mai exact. Se evidentiaza si prin design-ul metalic foarte stilat, dar si prin faptul ca este comercializata la un pret relativ acceptabil.

Masina de spalat rufe 6th Sense Colours Whirlpool FDLR 70220 S, 1200 rpm, 7 kg, Display Smart, Clasa A+++, SilverWhirlpool FDLR 70220 S se face remarcata prin mai multe aspecte, design-ul fiind unul dintre aspectele definitorii. Masina se evidentiaza ca fiind atractiva si eleganta, avand un design deosebit. Spre deosebire de alte modele, aceasta este disponibila pe culoarea argintie, beneficiind de un finisaj metalic foarte bine realizat. In ceea ce priveste dimensiunile, aceasta masoara 85 de cm inaltime, 59.5 cm latime si 52 cm adancime.

Whirlpool FDLR 70220 S sta foarte bine si in ceea ce priveste capacitatea de incarcare. Are o capacitate de 7 kg, satisfacand asteptarile unei familii cu un numar mediu de membri. In ceea ce priveste viteza de centrifugare, aceasta este de 1200 de rotatii. Asigura o functionare silentioasa, avand un nivel de zgomot de 59 de dB in etapa de spalare, respectiv de 75 de dB in etapa de centrifugare.

Whirlpool FDLR 70220 S vine inzestrata cu tehnologii superioare. 6th Sense asigura performante exceptionale, mai exact o spalare de calitate, cu rezultate impecabile si mai putine resurse consumate.
Programele de spalare sunt numeroase, aceasta integrand 15 programe, printre care: bumbac, lana, sintetice, colorate, eco, mix, delicate si spalare manuala. Dispune si de functia de programare intarziata.

Panoul de control include si un afisaj LED, oferind simplitate in controlul functiilor si al programelor.
Este o masina de spalat foarte eficienta, fiind inclusa in clasa A+++ energetica. Asigura economii semnificative la factura de electricitate, oferind performante ridicate cu resurse minime consumate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates