sâmbătă, 17 septembrie 2016

Televizor LED Toshiba, 80cm, 32E1633DG, HD

Nu toti utilizatorii isi permit sa investeasca in televizoare performante, cu o diagonala generoasa a ecranului. Asa ca exista si alternative mai avantajoase, menite sa satisfaca asteptarile celor cu bugete nu foarte generoase.

Toshiba 32E1633DG este exemplul perfect al unui televizor ieftin, cu performante decente. Disponibil la un pret rezonabil, acesta asigura o experienta de vizionare acceptabila, cu imagini foarte satisfacatoare atunci cand vine vorba de claritate. Vine echipat cu un ecran LED cu rezolutia HD de 1366 x 768 P, cu un sistem de sunet stereo, functia de player multimedia si cu numerosi conectori. Caracteristicile modelului sunt decente, raportul calitate pret fiind unul excelent. Consider ca merita achizitionat cu incredere, fiind absolut perfect pentru cei cu pretentii mai putin ridicate.

                              Aici un pret bun pentru acest televizor
Televizor LED Toshiba, 80cm, 32E1633DG, HD
      Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Cu toate ca este unul dintre cele mai ieftine televizoare de 32 de inch din oferta anului 2016, Toshiba 32E1633DG vine cu un set de caracteristici decente.

Are un design subtire, cu finisaje moderne, fiind disponibil pe negru si realizat din materiale de o calitate acceptabila. Are o rama extrem de subtire, un suport de masa minimalist, dar si un profil slim, avand  dimensiunile de: 731 x 432 x 47.2 mm. Este potrivit intr-o incapere mica sau de dimensiuni medii, integrandu-se perfect.

Televizorul are diagonala ecranului de 80 de cm, fiind echipat cu un panou LED cu rezolutia HD de 1366 x 768 P. La nivelul caracteristicilor, putem observa ca are: un contrast dinamic de 3.000:1, un timp de raspuns de 7 ms, o luminozitate de 220 de cd/mp, respectiv un unghi de vizibilitate de pana in 160 de grade. Vine echipat si cu tehnologiile: 3D Digital Combfilter si Active Noise Reduction. Televizorul asigura o imagine destul de clara, furnizand o experienta cel putin acceptabila. Nu impresioneaza, dar nici nu dezamageste, reproducand cu o fidelitate absolut rezonabila continutul disponibil atat in format HD, cat si in SD.

La nivel audio, televizorul vine cu un sistem de sunet stereo. Sistemul are puterea de 2 x 5 W, fiind insotit de tehnologii precum: Dolby Digital si Virtual Surround.

Toshiba 33E1633DG nu vine echipat cu functii inteligente. In schimb, acesta vine cu functia de player multimedia, care asigura redarea continutului stocat pe o memorie externa. Televizorul poate reda atat filmele HD, cat si muzica sau pozele.

Canalele TV pot fi receptionate in HD, asta multumita tunerului digital DVB-C/T care asigura o calitate buna a transmisiunii.

Pe partea de conectivitate, televizorul ne intampina cu o gama variata de port-uri. La acest capitol, sta foarte bine, avand in dotare: 2 port-uri HDMI, 1 port component, 1 port composite, 1 intrare PC, 1 intrare USB si 1 iesire audio.

Televizorul are o eficienta foarte ridicata, cu un consum de doar 29 de W.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates