miercuri, 21 septembrie 2016

Laptop 2 in 1 Lenovo MIIX 310-10ICR cu procesor Intel® Atom™ x5-Z83501.44GHz, 10.1", 2GB, 64GB eMMC, Intel® HD Graphics, Microsoft Windows10, Silver

Producatorii de laptop-uri se concentreaza acum si pe dispozitivele hibride. Lenovo MIIX 310-10ICR este exemplul perfect al unui dispozitiv care se incadreaza in aceasta categorie, un model cu functionalitate 2 in 1 care poate fi utilizat atat ca un laptop obisnuit, cat si ca o tableta.

Este potrivit pentru utilizatorii aflati in cautarea unui dispozitiv portabil capabil sa asigure o productivitate excelenta in activitatile de birou si ofere o experienta multimedia decenta. In ceea ce priveste caracteristicile, modelul vine cu: un procesor de la Intel cu 4 nuclee, o memorie flash, un ecran IPS si un acumulator Li-Po, fiind portabil, compact si avand un design elegant. Este disponibil la un pret relativ accesibil, reprezentand in opinia mea o alegere excelenta si atractiva.

                               Aici un pret bun pentru acest laptop
Laptop 2 in 1 Lenovo MIIX 310-10ICR cu procesor Intel® Atom™ x5-Z8350 1.44GHz, 10.1", 2GB, 64GB eMMC, Intel® HD Graphics, Microsoft Windows 10, Silver
       Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Lenovo MIIX 310-10ICR este dispozitivul portabil excelent pentru persoanele care se afla mai mereu in deplasare. Cu o greutate de doar 580 de grame si cu dimensiunile foarte compacte, acesta va putea insoti utilizatorul in orice imprejurare. Un dispozitiv care impresioneaza si prin prisma design-ului. Este disponibil pe culoarea neagra, avand un finisaj de o eleganta superioara.

Partea detasabila are in componenta tastatura si touchpad-ul. Tastatura este complet echipata, exceptand partea numerica. Touchpad-ul asigura un control precis asupra dispzitivului, fiind compatibil inclsiv cu gesturile multi-atingere.

Lenovo MIIX 310-10ICR vine echipat cu un ecran LED care are la baza tehnologia IPS. Are diagonala de 10.1 inch si rezolutia WXGA de 1280 x 800, afisand imagini clare si detaliate, reoroduse cu o fidelitate inalta si cu unghiuri extinse de vizualizare.

La nivel multimedia, dispozitivul integreaza: un set de difuzoare stereo de 2 x 1 W putere, un microfon, 2 camere: o camera frontala de 2 MPX si o camera principala de 5 MPX si un cititor de carduri.

Conectivitatea este alcatuita din: cele doua port-uri USB 2.0, port-ul micro USB, port-ul micro HDMI, iesirea audio si conexiunile Wi-Fi si Bluetooth.

In ceea ce priveste configuratia hardware, MIIX 310-10ICR integreaza un set de componente relativ decente referitor la performante si putere. La baza acestei configuratii se afla procesorul Intel Atom X5-Z8350 bazat pe o arhitectura Cherry Trail, realizat la 14 nm, cu 2 MB de memorie cache, 4 nuclee si care ruleaza la o frecventa de 1440 de MHz. Placa video este integrata, fiind bazata pe un chipset Intel HD Graphics. Memoria RAM are capacitatea de 2 GB, fiind de tipul DDR3L si avand o frecventa de 1600 de MHz. Stocarea este asigurata de unitatea eMMC cu capacitatea de 64 de GB. O configuratie acceptabila care va sustine majoritatea activitatilor de baza si care va oferi o experienta acceptabila.

Laptop-ul vine si cu sistem de operare preinstalat, fiind vorba de versiunea Home a sistemului Windows 10.

Autonomia este una excelenta, acumulatorul Li-Po cu 2 celule asigurand functionarea pentru aproximativ 10 ore.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates