sâmbătă, 17 septembrie 2016

Televizor LED Smart LG, 100 cm, 40UH630V, 4K Ultra HD

Televizoarele LG din generatia anului 2016 ofera fara discutie o imagine impecabila ca si claritate. Pentru cei care doresc a beneficia de experienta 4K la un pret rezonabil, LG 40UH630V ar putea reprezenta alegerea ideala.

Acest televizor entry-level este absolut potrivit pentru utilizatorii care doresc imagini de o claritate superba, fiind sustinut de cele mai noi tehnologii disponibile. Vine echipat cu un ecran LED cu rezolutia 4K Ultra HD de 3840 x 2160 P, respectiv cu tehnologii precum HDR Pro, Color Prime Pro, UHD Mastering Engine si Local Dimming. Este sustinut de noul sistem webOS 3.0 care asigura cea mai accesibila experienta multimedia, dispunand si de alte caracteristici speciale. Vine cu un design de o eleganta aparte, fiind unul dintre cele mai atractive televizoare din 2016 care pot fi achizitionate astazi.

                              Aici un pret bun pentru acest televizor
Televizor LED  Smart LG, 100 cm, 40UH630V, 4K Ultra HD
         Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

LG 40UH630V este un televizor care face toti banii. Comercializat la un pret nu foarte mare si dotat cu numeroase caracteristici speciale, acesta promite o experienta de calitate, atat pe partea multimedia, cat si la nivel de imagine.

Televizorul iese in evidenta prin design-ul modern de o eleganta superba. Ecranul modelului este incadrat de o rama extrem de subtire si de un profil slim, carcasa fiind sustinuta de un suport minimalist. Calitatea constructiei este foarte buna, fiind vorba de un televizor excelent atat prin prisma aspectului, cat si prin primsa constructiei. In ceea ce priveste dimensiunile, acesta masoara: 900 x 574 x 200 mm. Poate fi amplasat si pe un perete, fiind compatibil cu standardul VESA de 200 x 200 mm.

LG 40UH630V este un televizor cu rezolutia ecranului de 3840 x 2160 pixeli. O rezolutie care poarta denumirea de 4K sau Ultra HD si care asigura imagini de 4 ori mai detaliate fata de Full HD. Evident, la redarea continutului 4K se vor atinge aceste performante, pentru continutul HD sau FHD fiind existenta functia 4K Upscaler care va aduce continutul la calitatea optima.

Televizorul vine si cu mai multe tehnologii performante, precum: HDR Pro Ultra HD, Color Prime Pro, True Black, Color Dimming, PMI 1400 sau Active Noise Redunction. Acesta ofera imagini cu adevarat exceptionale, care arata impecabil din orice unghi. Culorile sunt vii si naturale, iar contrastul decent. Rezulta ca experienta de vizionare este una captivanta si de o foarte buna calitate.

La nivel audio, LG 40UH630V vine cu un sistem de sunet Ultra Surround care ofera o experienta superioara, invaluind utilizatorul din toate directiile. Puterea totala sistemului este de 40 de W, fiind construit pe doua canale Full Range de 2 x 20 W.

Sistemul webOS ajuns la ce-a de-a treia versiune ofera o serie imbunatatiri, asigurand performante imbunatatite si o experienta mai intuitiva. Este conceput pentru a fi cat mai usor de utilizat, oferind acces la aplicatiile instalate direct din bara de start. Este un sistem foarte rapid, precum si foarte stabil.

Televizorul are instalate numeroase aplicatii, inclusiv HBO GO si Netflix, oferind posibilitatea de a instala si alte si noi aplicatii din portalul LG Store. Este disponibila si functia de player multimedia care permite redarea filmelor HD stocate pe o memorie externa sau partajate de un PC prin server.

Pe partea de conectivitate, televizorul are in dotare: 3 port-uri HDMI, 2 port-uri USB, 1 intrare component, 1 iesire audio, conexiune Wi-Fi si Bluetooth. Tunerul este digital, de tip DVB-T2/S2/C2, fiind disponibil si un slot CI+ aferent tuner-ului pentru decriptarea canalelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates