duminică, 25 septembrie 2016

Pachet promo: Cuptor incorporabil Whirlpool AKZM 8420 IX + Plitaincorporabila Whirlpool GOS 6415 NB

Electrocasnicele incorporabile reprezinta solutia perfectă pentru utilizatorii care doresc a-si echipa bucătăria cu aparate moderne. În articolul de astăzi voi vorbi despre un set de aparate regăsit din ce in ce mai des in bucătăriile nou utilate. Cuptorul si plita, aparate incorporabile, au devenit un standard in bucătăriile integrate, constituind alegerea ideala in detrimentul aragazului.

Pachetul promo alcatuit din cuptorul incorporabil Whirlpool AKZM 8420 IX si plita incorporabila Whirlpool GOS 6415 NB este unul dintre cele mai atractive seturi care pot fi achizitionate in ziua de astazi. Realizat de catre unul dintre producatorii consacrati de aparate electrocasnice, acest set de aparate se remarca prin design, performante si fiabilitate. Cuptorul este alimentat electric, fiind performant, eficient si foarte bine dotat. Plita este alimentata pe gaz, fiind eleganta si bine realizata.

Consider ca aceste aparate se vor integra la perfectie in bucataria dumenavoastra, conferind o nota stilistica aparte si o functionalitate superioara.

Aici un pret bun pentru aceste aparate
Cuptor incorporabil Whirlpool AKZM 8420 IX, Electric, 6th Sense, Multifunctional, 73 l, 16 functii, Clasa A+, Inox antiamprenta
Acest set de aparate se va dovedi ideal orcarui pasionat de bucatarie, care va dori sa obtina rezultate perfecte in gatitul diverselor preparate.

Cuptorul Whrilpool AKZM 8420 IX vine echipat cu tehnologia al saselea simt, oferind performante superioare si asigurand o coacere in conditii absolut exceptionale.

Este alimentat electric, fiind inclus in clasa A+ energetica si avand un consum de doar 0.91 kWh in modul convectie. Un cuptor foarte eficient de altfel care nu va aduce costuri ridicate la factura de electricitate.

Are un design modern si stilat, fiind construit din inox antiamprenta si acoperit de un finisaj foarte bine realizat. Este construit la dimensiunile standard, avand: 59.5 x 59.5 x 56.4 mm. Dispune de un mecanism soft closing de inchidere amortizata a usii. Integreaza un panou de control foarte bine dotat, cu display si butoane capacitive care ofera un control precis si intuitiv.

Whirlpool AKZM 8420 IX are capacitatea de 73 de litri. Suprafata interiorului este emailiata, fiind disponobil si un sistem de autocuratare bazat pe hidroliza. Suportii telescopici permit amplasarea tavilor pe diferite nivele, in vederea obtinerii unui rezultat perfect. Referitor la accesorii, cuptorul integreaza: 2 tavi si 1 gratar.

Functiile sunt numeroase, fiind puse la dispozitie nu mai putin de 16 programe. Dispune de variate programe, precum: incalzire inferioara + incalzire superioara, convectie aer fierbinte, grill cu convectie aer, incalzire rapida, decongelare, autocuratare, etc. Functia "Ready 2 Cook" elimina necesitatea preincalzirii, asigurand si economii de resurse. "6th Sense" asigura atat programarea cu rapiditate, oferind si rezultate impecabile prin asigurarea unor conditii optime. Cuptorul asigura performante excelente, dispunand de functii care se adapteaza fiecarui preparat in parte. 

Aici toate caracteristicile si specificatiile complete pentru aceste aparate
Cuptor incorporabil Whirlpool AKZM 8420 IX, Electric, 6th Sense, Multifunctional, 73 l, 16 functii, Clasa A+, Inox antiamprenta

Plita Whirlpool GOS 6415 NB este alimentata pe gaz, avand suprafata realizata in culoarea neagra. Gratarele sunt confectionate din fonta, butoanele fiind cromate. Este foarte bine construita, fiind realizata la dimensiunile de 59 x 51 cm. Vine echipata cu 4 arzatoare, toate acestea beneficiind de aprindere electrica si de un sistem de siguranta impotriva scurgerilor de gaz. Arzatorul mic are puterea de 1 kW, cele 2 arzatoare normale puterea de 1.75 kW, arzatorul WoK avand puterea de 3.75 kW. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates