joi, 29 septembrie 2016

Televizor LED Smart Sharp, 109 cm, LC-43CFE6352E, Full HD - REVIEW

Diagonala este unul dintre aspectele importante atunci cand vine vorba de alegerea televizorului potrivit pentru dumneavoastra. Televizoarele cu diagonala ecranului mai mare se vor dovedi ideale pentru incaperile mai spatioase, acestea oferind si o experienta vizuala mai spectaculoasa, cele mai putin generoase fiind potrivite pentru dormitoare sau incaperile mai putin spatioase. Un alt aspect foarte important ar fi bugetul, televizoarele cu diagonala ecranului de pana in 123 de cm oferind in multe cazuri un raport calitate pret favorabil si reprezentand alegerea ideala pentru cei cu bugete nu foarte generoase.

In articolul de astazi voi vorbi despre televizorul Sharp LC-43CFE6352E, unul dintre cele mai atractive modele cu diagonala ecranului de 109 cm, in special pentru utilizatorii cu bugete limitate. Este un televizor Full HD cu performante decente, capabil sa ofere imagini de o claritate absolut satisfacatoare. Vine echipat cu functionalitate SMART si player multimedia, un sistem de sunet stereo si o conectivitate bogata, fiind un model excelent la acest pret.

                              Aici un pret bun pentru acest televizor
Televizor LED Smart Sharp, 109 cm, LC-43CFE6352E, Full HD
       Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Sharp LC-43CFE6352E este un televizor care arata foarte bine. Are un design care respecta elementele stilistice ale noii serii, beneficiind de un aspect modern si o constructie compacta. Integreaza o rama slim si un profil subtire, fiind acoperit de un finisaj modern. Este realizat la dimensiunile de: 965.9 x 573.0 x 67.1, avand o greutate de 7.8 kg. Se va integra la perfectie in locuinta dumneavoastra, in orice incapere.

Sharp LC-43CFE6352E are o diagonala de 109 cm, venind echipat cu un ecran LED cu rezolutia Full HD de 1920 x 1080 P. Are un contrast dinamic de 1.000.000:1 si o luminozitate de 300 de cd/mp, oferind imagini clare si naturale, stralucitoare. Este un televizor cu performante video decente, un televizor capabil sa asigure imagini de o calitate superioara si sa reproduca la perfectie continutul de inalta definitie. Filmele, emisiunile si transmisiunile sportive se vor vedea foarte bine pe ecranul televizorului, rezolutia Full HD asigurand imagini clare, naturale si foarte detaliate. Asa ca experienta de vizionare este una foarte satisfacatoare.

Sistemul audio al televizorului este sustinut de un set de difuzoare Harman Kardon, cu puterea totala de 16 W, precum si de tehnologiile Dolby Digital si DTS 2.0 Surround. Claritatea sunetelor este una acceptabila, experienta de ascultare fiind una rezonabila.

Sharp LC-43CFE6352E vine echipat si cu functii SMART. Acesta ofera acces la internet si la o suita de aplicatii preinstalate, dispunand de o interfata rapida si intuitiva. Vine echipat si cu functia de player multimedia, asigurand redarea filmelor si a continutului multimedia disponibil pe o memorie USB, HDD extern sau stick.

Tunerul integrat este digital si permite receptionarea canalelor TV la o claritate excelenta, fiind realizat la standardul DVB-T.

Pe partea de conectivitate, LC-43CFE6352E vine cu numerosi conectori. Este dotat cu 3 port-uri HDMI care permit receptionarea semnalelor de inalta definitie, 2 port-uri USB, 1 intrare VGA, 1 intrare component, 1 intrare composite, 1 intrare scart, 1 iesire audio, 1 slot CI+, 1 port RJ-45 si Wi-Fi.

Televizorul este si foarte eficient, avand un consum de doar 50 de W.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates