marți, 5 august 2014

Televizor LED Samsung 32H5030, 80 cm, Full HD

Daca sunteti in cautarea unui televizor de calitate care vine la un pret foarte competitiv,atunci cuvantul magic este samsung.

Acest model este unul foarte performant,avand ca atuuri in principal imaginea,sunetul,functiile si designul foare placut.
Fiind un model aparut pe piata in anul 2014,designul a fost schimbat,venind cu o rama foarte subtire cu aspect metalic si un suport de masa cu aspect dreptunghiular.
Imaginea este oferita de panoul full hd led samsung care vine cu tehnologiile -wide color enhancer plus-se bazeaza pe algoritmi speciali de procesare care imbunatatesc semnificativ imaginea,mega dcr,clear motion 100.
                  Aici toate caracteristicile produsului

Nu sunt eu un profesionist ca sa va ofer detalii tehnice in ceea ce priveste imaginea afisata,dar va spun ca se vede cristal.Am testat acest televizor si am ramas impresionat in primul rand de calitatea imaginii.
Dar nici celelalte functii nu sunt mai prejos.
Cele doua difuzoare cu o putere totala de 20W ofera un sunet decent pentru vizualizarea filmelor,muzicii si a canalelor tv.Spun decent pentru ca nu poti compara doua difuzoare ale unui tv cu un sistem audio performant.Dar va garantez ca o sa fiti multumiti de sunet.
In ciuda faptului ca nu este smart tv,acesta ofera un player multimedia care este compatibil cu un numar mare de formate media,incluzand filme .mkv cu rezolutia 1080p.
Conectivitatea este bogata,fiind compusa din porturi usb,hdmi,iesire audio digitala,ci+,etc.

Diagonala de 81 de cm reprezinta alegerea ideala pentru amplasarea acestui televizor intr-un dormitor.

In concluzie recomand acest TV,fiind alegerea pentru persoanele care cauta un televizor calitativ la un pret bun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates