sâmbătă, 23 august 2014

Sistem Desktop Serioux Extreme V12 cu procesor Intel® Core™ i5-4440 3.1GHz Haswell, 8GB RAM, 1TB HDD, AMD Radeon R9 270 2GB

Daca sunteti un impatimit al gamingului,un sistem desktop performant va trebui cu siguranta inclus in meniul dumneavoastra.
Cum grafica ultimleor jocuri aparute pe piata a fost imbunatatita simtitor,veti avea nevoie de un sistem care sa faca fata acestora.
Componentele incluse pe acest sistem asigura rularea jocurilor la cea mai buna calitate pentru urmatoriii cativa ani.Deci va fi o investitie foarte buna care nu va necesita un upgrade cat de curand.



Acest sistem se lauda cu un procesor intel core i5 a patra generatie,cu 4 nuclee,care ruleaza de viteza de 3.1ghz,in turbo ajunge pana la 3.3ghz,include 6mb cache,fabricat cu ajutorul tehnologiei de 22nm si cu o putere disipata de 84W.
Placa video este una cu chipset de la amd,mai precis AMD radeon R9 270.Aceasta integreaza o memorie gddr 5 de 2048mb care ruleaza la viteza de 5500mhz si un bus memorie de 256 biti.
Chipsetul grafic ruleaza la 950mhz,fiind facricat fabricat la 28nm.
Este compatibila cu ultimile tehnologii directx,include tehnologiile amd infinity si powertune,suporta 4k,este compatibila cu formatul hdmi 2.0 si poate transmite sunet dolby true hd sau dts hd master audio prin hdmi.
Deci cel mai recomandat este sa transimiteti sunetul prin placa video si nu prin placa de sunet integrata.

Mamoria ram inclusa este de 8192mb,ddr 3 de 1333mhz.Placa de baza suporta upgrade de pana la 16gb.
Dar nu este necesar sa faceti upgrade,nici nu veti avea nevoie de mai mult.

Chiar si daca nu sunteti un gamer,acest sistem este recomandat pentru dumneavoastra,la asa componente,veti avea garantia ca totul va rula foarte fin si fara lag.

Acestea fiind spuse,recomand acest sistem de calitate care face toti banii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates